پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
رژیم غذایی مناسب در شیردهی
زنان در دوران بارداری باید به صورت متوسط 200 تا 300 گرم کالری دریافت
کنند که این نیاز در زمان شیردهی به دو برابر افزایش مییابد به گونهای که
مادران باید بعد از زایمان 500 تا 600 گرم کالری دریافت کنند.
دکتر خدیجه رحمانی درباره اهمیت تغذیه در دوران شیردهی، گفت: علاوه بر مسائل روحی و روانی نوع رژیم غذایی نیز میتواند در افزایش میزان شیر مادر تاثیر مثبت داشته باشد.
بنابراین به مادران تاکید میشود در 6 ماه اول بعد از زایمان از رژیم غذایی کاهش وزن پیروی نکنند، زیرا کاهش میزان کالری دریافتی موجب کاهش میزان شیر مادر میشود.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصرف مایعات بعد از هر بار شیردهی تاکید کرد و گفت: به مادران توصیه میشود بعد از هر بار شیردهی یک لیوان مایعات از جمله شیر و آب استفاده کنند زیرا مصرف مایعات موجب افزایش میزان شیر مادر میشود.
این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: مصرف گروه لبنیات، نان و غلات، گوشت و جانشینان آن، سبزیجات و میوههای تازه از دیگر مواد غذایی بسیار مهم هستند که مصرف آن در دوران شیردهی برای مادران ضروری است.رحمانی افزود: شیردهی و مکیدن پستان توسط نوزاد نیز باعث افزایش میزان شیر مادر میشود به گونهای که تحقیقات نشان داده است میزان شیر مادرانی که شیردهی ندارند بسیار کمتر از مادرانی است شیردهی منظم دارند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
دکتر خدیجه رحمانی درباره اهمیت تغذیه در دوران شیردهی، گفت: علاوه بر مسائل روحی و روانی نوع رژیم غذایی نیز میتواند در افزایش میزان شیر مادر تاثیر مثبت داشته باشد.
بنابراین به مادران تاکید میشود در 6 ماه اول بعد از زایمان از رژیم غذایی کاهش وزن پیروی نکنند، زیرا کاهش میزان کالری دریافتی موجب کاهش میزان شیر مادر میشود.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به مصرف مایعات بعد از هر بار شیردهی تاکید کرد و گفت: به مادران توصیه میشود بعد از هر بار شیردهی یک لیوان مایعات از جمله شیر و آب استفاده کنند زیرا مصرف مایعات موجب افزایش میزان شیر مادر میشود.
این متخصص تغذیه در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: مصرف گروه لبنیات، نان و غلات، گوشت و جانشینان آن، سبزیجات و میوههای تازه از دیگر مواد غذایی بسیار مهم هستند که مصرف آن در دوران شیردهی برای مادران ضروری است.رحمانی افزود: شیردهی و مکیدن پستان توسط نوزاد نیز باعث افزایش میزان شیر مادر میشود به گونهای که تحقیقات نشان داده است میزان شیر مادرانی که شیردهی ندارند بسیار کمتر از مادرانی است شیردهی منظم دارند.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
![](/imgs/no-img-200.png)
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم دولت سیزدهم پزشکیان محمدجواد ظریف عزاداری دولت علی باقری رئیس جمهور انتخابات ترور
تهران پلیس سلامت قتل هواشناسی شهرداری تهران تب دنگی زلزله پشه آئدس عزاداری محرم تیراندازی تعطیلی ادارات
بانک مرکزی قیمت خودرو واردات خودرو خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا حقوق بازنشستگان بازار خودرو اربعین بازنشستگان سایپا
عاشورا امام حسین تلویزیون سینمای ایران فیلم دفاع مقدس سینما لیلی رشیدی وزارت ارشاد صداوسیما
محصولات کشاورزی آزمون سراسری ماه فناوری
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه دونالد ترامپ ترامپ آمریکا فلسطین جنگ غزه روسیه ترور ترامپ چین جو بایدن
فوتبال پرسپولیس استقلال تراکتور علیرضا بیرانوند سپاهان رئال مادرید باشگاه پرسپولیس نقل و انتقالات مهدی طارمی نقل و انتقالات لیگ برتر رامین رضاییان
هوش مصنوعی اینترنت سرعت اینترنت ناسا گرمایش جهانی گوگل اپل شیائومی ربات
گرما کودکان گرمازدگی کاهش وزن نان صبحانه تخم مرغ افسردگی