چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
بهترین داروی حالت تهوع در بارداری
تهوع در بارداری یکی از شایع ترین اختلالات برای زنان می باشد که همواره در تمام دوران بارداری همراه فرد باردار است. این عارضه به دلایل مختلفی می باشد که در این مقاله میخواهیم به درمان آن بپردازیم.
در این مقاله به یکی از بهترین درمانهای کشف شده برای تهوع می پردازیم و آن یک گیاه است که در اکثر جهان پیدا می شود و چیزی نیست جز زنجبیل ، آری زنجبیل بهترین داروی حالت تهوع در بارداری است که شاید از آن غافل بوده باشیم . پس با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع بدانید.
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است. از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است، کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند.
ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تعریق، تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود. این گیاه همچنین گلودرد، سردردها، پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت و تب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.
در زنجبیل بیشترین قسمتی که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که ریزوم نامیده می شود.
فرآورده های این گیاه به شکل پودر اسانس (عصاره روغنی) و عصاره تازه در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. زنجبیل یکی از داروهای موثر در تقویت معده است و خاصیت بادشکنی و ضد نفخ دارد.
زنجبیل داروی شناخته شده ای برای درمان شوره سر، تب و لرز، سرفه، دردهای دندان و روماتیسم محسوب می شود.
زنجبیل یکی از داروهای موثر در درمان سرماخوردگی و گلودرد است و در درمان حالت تهوع صبحگاهی، بیماری مسافرت و حتی سرگیجه نیز موثر است.
در بعضی از کتاب ها برای زنجبیل خاصیت ضد قارچی و ضدباکتری نیز ذکر شده است. همچنین از روغن آن برای تسکین دردهای عضلانی می توان استفاده کرد، زیرا زنجبیل با بهبود جریان گردش خون به تسکین این دردها کمک می کند.
شاید به همین دلیل است که در هنگام سرمازدگی پاها نیز از زنجبیل استفاده می شود.در نظر داشته باشید مصرف ناصحیح زنجبیل باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی مرکزی و ایجاد حالت خلسه می شود.
از زنجبیل برای بهبود کدام تهوع ها می توان استفاده کرد؟
تهوع ناشی از:
- بارداری
- ماشین گرفتگی (در مسافرت)
- عمل جراحی
- شیمی درمانی سرطان
را می تواند کاهش دهد.
چرا زنجبیل تهوع را کم می کند؟
زنجبیل ممکن است با:
– افزایش ترشح بزاق
– افزایش ترشح شیره های گوارشی
– کاهش اسید معده
– افزایش حرکت روده ها
تهوع را بهبود ببخشد.
موارد منع مصرف
افرادی که دچار زخم معده یا دوازدهه هستند و کسانی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند نباید زنجبیل مصرف کنند.
کسانی که داروهای ضد دیابت و فشار خون استفاده می کنند نیز بهتر است هنگام مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند.
مصرف این گیاه برای افراد زیر دو سال توصیه نمی شود و زنان باردار و مادران شیرده نیز قبل از مصرف زنجبیل باید با پزشک خود مشورت کنند.
چگونه از زنجبیل برای درمان تهوع استفاده کنیم؟
در اینجا تعدادی روش برای استفاده از زنجبیل در برنامه غذایی ذکر شده است:
1- مقداری زنجبیل تازه بخرید. سپس آن را بشویید و پوست آن را با چاقو بکنید. چند تکه از آن را با چاقو ببرید و مانند قرص قورت دهید، زیرا مزه ی این گیاه به قدری تند است که نمی توان آن را جوید. این کار، سریع ترین راه برای مصرف مقدار زیادی زنجبیل است.
2- زنجبیل تازه را ریزریز کنید یا رنده کنید یا آسیاب کنید تا به شکل پودر درآید. سپس آن را به غذای خود اضافه کنید. شما می توانید در ماست، سس یا روی غذاهای سرخ شده از این پودر استفاده کنید. زنجبیل، طعم تند و تیزی دارد. اگر ابتدای پختن غذا به آن اضافه کنید، طعم آن ملایم تر خواهد شد و اگر در انتهای پختن اضافه کنید، طعم تندتری خواهد داشت.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
در این مقاله به یکی از بهترین درمانهای کشف شده برای تهوع می پردازیم و آن یک گیاه است که در اکثر جهان پیدا می شود و چیزی نیست جز زنجبیل ، آری زنجبیل بهترین داروی حالت تهوع در بارداری است که شاید از آن غافل بوده باشیم . پس با ما همراه باشید تا بیشتر درباره این موضوع بدانید.
زنجبیل اصالتاً یک گیاه چینی و هندی است و در این کشورها در طول بیشتر از۴۰۰۰ سال در پخت و پز غذا مصرف شده است. از آنجا که مردم علاقه وافری به طعم تند و بوی معطر آن داشته اند و نوعی خاصیت گرمایی داشته و برای درمان درد معده مؤثر بوده است، کاشفان و جهانگردان در سرتاسر نقاط گرمسیری آن را کشت داده اند.
ریشه این گیاه در درمان سرگیجه، تعریق، تهوع و استفراغ ناشی از بیماریهای حرکتی یا دریازدگی مؤثر واقع میشود. این گیاه همچنین گلودرد، سردردها، پاره ای از انواع دردهای قاعدگی و آرتریت و تب و درد ناشی از انواع سرماخوردگیها و آنفلونزا را درمان می کند.
در زنجبیل بیشترین قسمتی که مورد استفاده قرار می گیرد، ساقه متورم شده زیرزمینی آن است که ریزوم نامیده می شود.
فرآورده های این گیاه به شکل پودر اسانس (عصاره روغنی) و عصاره تازه در اکثر جهان مورد استفاده قرار می گیرد. زنجبیل یکی از داروهای موثر در تقویت معده است و خاصیت بادشکنی و ضد نفخ دارد.
زنجبیل داروی شناخته شده ای برای درمان شوره سر، تب و لرز، سرفه، دردهای دندان و روماتیسم محسوب می شود.
زنجبیل یکی از داروهای موثر در درمان سرماخوردگی و گلودرد است و در درمان حالت تهوع صبحگاهی، بیماری مسافرت و حتی سرگیجه نیز موثر است.
در بعضی از کتاب ها برای زنجبیل خاصیت ضد قارچی و ضدباکتری نیز ذکر شده است. همچنین از روغن آن برای تسکین دردهای عضلانی می توان استفاده کرد، زیرا زنجبیل با بهبود جریان گردش خون به تسکین این دردها کمک می کند.
شاید به همین دلیل است که در هنگام سرمازدگی پاها نیز از زنجبیل استفاده می شود.در نظر داشته باشید مصرف ناصحیح زنجبیل باعث ایجاد اختلال در سیستم عصبی مرکزی و ایجاد حالت خلسه می شود.
از زنجبیل برای بهبود کدام تهوع ها می توان استفاده کرد؟
تهوع ناشی از:
- بارداری
- ماشین گرفتگی (در مسافرت)
- عمل جراحی
- شیمی درمانی سرطان
را می تواند کاهش دهد.
چرا زنجبیل تهوع را کم می کند؟
زنجبیل ممکن است با:
– افزایش ترشح بزاق
– افزایش ترشح شیره های گوارشی
– کاهش اسید معده
– افزایش حرکت روده ها
تهوع را بهبود ببخشد.
موارد منع مصرف
افرادی که دچار زخم معده یا دوازدهه هستند و کسانی که از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنند نباید زنجبیل مصرف کنند.
کسانی که داروهای ضد دیابت و فشار خون استفاده می کنند نیز بهتر است هنگام مصرف زنجبیل با پزشک خود مشورت کنند.
مصرف این گیاه برای افراد زیر دو سال توصیه نمی شود و زنان باردار و مادران شیرده نیز قبل از مصرف زنجبیل باید با پزشک خود مشورت کنند.
چگونه از زنجبیل برای درمان تهوع استفاده کنیم؟
در اینجا تعدادی روش برای استفاده از زنجبیل در برنامه غذایی ذکر شده است:
1- مقداری زنجبیل تازه بخرید. سپس آن را بشویید و پوست آن را با چاقو بکنید. چند تکه از آن را با چاقو ببرید و مانند قرص قورت دهید، زیرا مزه ی این گیاه به قدری تند است که نمی توان آن را جوید. این کار، سریع ترین راه برای مصرف مقدار زیادی زنجبیل است.
2- زنجبیل تازه را ریزریز کنید یا رنده کنید یا آسیاب کنید تا به شکل پودر درآید. سپس آن را به غذای خود اضافه کنید. شما می توانید در ماست، سس یا روی غذاهای سرخ شده از این پودر استفاده کنید. زنجبیل، طعم تند و تیزی دارد. اگر ابتدای پختن غذا به آن اضافه کنید، طعم آن ملایم تر خواهد شد و اگر در انتهای پختن اضافه کنید، طعم تندتری خواهد داشت.
نینیبان جدیدترین و بهترین مطالب خود را در تلگرام و از طریق سه کانال «راهنمای بارداری»، «کودکیاری» و «سلامت جنسی» در اختیار شما قرار میدهد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست