دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کیک کشمشی نارگیلی (نوعی کیک استرالیایی)
مواد خمیر :
کره ۱۲۵ گرم
وانیل
پودر قند ۵۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲۲۰ گرم
شیر ۶۰ میلی لیتر
مارمالاد توت فرنگی ۱۲۵ میلی لیتر
کشمش سیاه ۱۵ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
مواد رویه کیک:
کره ۶۰ گرم
پودر قند ۵۵ گرم
تخم مرغ یک عدد
آرد ۲ قاشق سرخالی
پودر نارگیل ۱۳۵ گرم
طرز تهیه مواد رویه کیک :
کره و پودر قند را با همزن برقی میزنیم و بعد تخم مرغ را اضافه و سپس آرد و پودر نارگیل را میریزیم.
طرز تهیه:
کره و وانیل و پودر قند و تخم مرغ را با همزن برقی میزنیم تا نرم شود سپس آرد و شیر را اضافه میکنیم و در قالب از قبل چرب شده میریزیم.مارمالاد توت فرنگی را را روی خمیر میگذاریم و کشمش روی آن میپاشیم و مواد رویه را روی کشمش میگذاریم سپس در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه وآن گاه در درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه دیگر میگذاریم تا روی آن روی آن قهوه ای شود.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۰۹.aspx
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان دولت حجاب ایران حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی طالبان رفح
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ فناوری آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید ناسا ماهواره ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی بیمه چای زیبایی ویتامین دندانپزشکی کاهش وزن آلرژی سبزیجات