جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پودینگ شکلاتی با موز
مواد لازم
بیسکویت دایجستیو، یک بسته
موز، یک عدد بزرگ
شکر نصف لیوان
پودر کاکائو یک چهارم لیوان
آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
کمی نمک
شیر ۳ لیوان
کمی وانیل
چیپس های شکلاتی یک و نیم لیوان
طرز تهیه
بیسکویت را پودر و به طور مساوی ته ظرف مناسب پخش کنید و کمی فشار دهید. نصف موز را برش بزنید و روی بیسکویت بچینید. شکر، کاکائو، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط و شیر را به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود. پس از جوش آمدن به مدت یک دقیقه پخت را ادامه دهید و از روی حرارت بردارید. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید. برای این که سطح پودینگ نبندد می توانید نایلونی روی آن بکشید و سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پودینگ را به هنگام سرو با نصف موز باقی مانده و چیپس های شکلاتی تزیین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست