جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا

پودینگ شکلاتی با موز


پودینگ شکلاتی با موز

● مواد لازم
▪ بیسکویت دایجستیو، یک بسته
▪ موز، یک عدد بزرگ
▪ شکر نصف لیوان
▪ پودر کاکائو یک چهارم لیوان
▪ آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری
▪ کمی نمک
▪ شیر ۳ لیوان
▪ کمی وانیل
▪ چیپس های شکلاتی …

مواد لازم

بیسکویت دایجستیو، یک بسته

موز، یک عدد بزرگ

شکر نصف لیوان

پودر کاکائو یک چهارم لیوان

آرد ذرت ۳ قاشق غذاخوری

کمی نمک

شیر ۳ لیوان

کمی وانیل

چیپس های شکلاتی یک و نیم لیوان

طرز تهیه

بیسکویت را پودر و به طور مساوی ته ظرف مناسب پخش کنید و کمی فشار دهید. نصف موز را برش بزنید و روی بیسکویت بچینید. شکر، کاکائو، آرد ذرت و نمک را با هم مخلوط و شیر را به آن اضافه کنید و روی شعله متوسط قرار دهید و مرتب هم بزنید تا جوش بیاید و غلیظ شود. پس از جوش آمدن به مدت یک دقیقه پخت را ادامه دهید و از روی حرارت بردارید. در این مرحله وانیل را اضافه کنید و روی بیسکویت بریزید. برای این که سطح پودینگ نبندد می توانید نایلونی روی آن بکشید و سپس به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. پودینگ را به هنگام سرو با نصف موز باقی مانده و چیپس های شکلاتی تزیین کنید.