جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

دسر گیلاس


دسر گیلاس

● مواد لازم:
▪ بستنی: چند اسکوپ
▪ گیلاس: ۳۰۰ گرم
▪ شیر: ۵۰ میلی لیتر
▪ شکر: یک قاشق چای‌خوری
▪ وانیل: یک قاشق چای‌خوری
▪ بیسکویت یا شیرینی:‌ چند عدد برای سرو کردن

● طرز تهیه:
مقدار کمی …

مواد لازم:

بستنی:

چند اسکوپ

گیلاس:

۳۰۰ گرم

شیر:

۵۰ میلی لیتر

شکر:

یک قاشق چای‌خوری

وانیل:

یک قاشق چای‌خوری

بیسکویت یا شیرینی:

‌ چند عدد برای سرو کردن

طرز تهیه:

مقدار کمی آب سرد را داخل کاسه بزرگی بریزید و یک قالب کوچک یخ به همراه گیلاس به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر، مقداری شیر و بستنی بریزید و کمی هم بزنید تا بستنی به خامه تبدیل شود. وانیل و شکر را کم‌کم به آن اضافه کنید و به‌خوبی به هم بزنید. بستنی میکس شده را ۲ دقیقه در فریزر قرار دهید و پس از ۲ دقیقه آن را بیرون آورده و درون قیف بریزید و در وسط بشقاب آن را شکل دهید، وقت آن رسیده که گیلاس‌ها را که درون یخ بودند به آن اضافه کنید.

برای سرو کردن دسر می‌توانید از بیسکویت‌ یا هر شیرینی که دوست دارید در کنار آن استفاده کنید. یخ گیلاس‌ها در هنگام سرو کردن کم‌کم آب شده و براق می‌شوند.