شنبه, ۱۶ تیر, ۱۴۰۳ / 6 July, 2024
نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آب لیمو و آب غوره
![نکاتی مهم در گرفتن و نگهداری آب لیمو و آب غوره](/web/imgs/16/18/2mswi1.jpeg)
کارشناس مواد آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت : پس از اینکه آبلیمو و آبغوره داخل شیشه ریخته شد، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری ها از بین بروند. با انجام این کار، قارچ ها امکان رشد را از دست می دهند.
بعد از آبگیری آبغوره یا آبلیمو، مرحله پاک کردن هسته های آن که باعث تلخی آن می شود انجام دهید.
بعد از صاف کردن باید در کوتاه ترین فرصت آن را تا مرحله نزدیک جوش حرارت داد، این در حالی است که چنانچه آبلیمو یا آبغوره تهیه شده بجوشد، رنگ آن تغییر می کند.
پس از این مرحله آبلیمو یا آبغوره را داخل شیشه تمیز ریخته و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. همچنین می توانید به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس در پوشی روی ان قرار دهید که با ایجاد خلا، اکسیژن داخل محصول راه نمی یابد و جایی برای رشد کپک ها وجود ندارد.
![](/imgs/no-img-200.png)
انتخابات انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات 1403 سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ ایران پزشکیان ریاست جمهوری جلیلی
تهران هواشناسی ترافیک قوه قضاییه پلیس پلیس راهور شهرداری تهران اربعین گرما قتل سلامت سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان خودرو همستر کامبت قیمت طلا بازنشستگان قیمت خودرو قیمت دلار بانک مرکزی سهام عدالت دولت سیزدهم مسکن قیمت سکه
بهاره رهنما هنرمندان ماه محرم رامبد جوان عادل فردوسی پور اینستاگرام محرم تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران الناز شاکردوست
دانش بنیان آیفون
انگلیس اسرائیل فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه آمریکا روسیه جو بایدن دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال علیرضا بیرانوند تیم ملی اسپانیا باشگاه پرسپولیس تیم ملی آلمان لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ترکیه سپاهان
تلگرام سامسونگ هوش مصنوعی اینترنت ایلان ماسک ناسا پهپاد گوگل هواپیما نمایشگاه الکامپ
آلزایمر تب دنگی دیابت کاهش وزن خواب اضطراب چاقی