پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا

مربای تمشک


تمشک  :  ۳۰۰۰ گرم
شکر  :  ۱۰۰۰ گرم
تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین …

تمشک  :  ۳۰۰۰ گرم

شکر  :  ۱۰۰۰ گرم

تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.