سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

رول مرغ شکم پر با سس گوجه


رول مرغ شکم پر با سس گوجه

● مواد لازم
اسفناج: ۱ پیمانه
پیاز ریز: ۲ پیمانه
پودر نان: ۱ پیمانه
هویج ریز: یک دوم پیمانه
پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه
سیر: ۱ عدد
تخم مرغ: ۱ عدد
آب مرغ: یک و یک دوم پیمانه
فیله مرغ: نیم …

مواد لازم

اسفناج: ۱ پیمانه

پیاز ریز: ۲ پیمانه

پودر نان: ۱ پیمانه

هویج ریز: یک دوم پیمانه

پنیر پارمزان: یک دوم پیمانه

سیر: ۱ عدد

تخم مرغ: ۱ عدد

آب مرغ: یک و یک دوم پیمانه

فیله مرغ: نیم کیلو

گوجه فرنگی: ۲ پیمانه

پیاز: ۲ قاشق سوپ خوری

فلفل سیاه: یک دوم قاشق چایخوری

سیر: ۱عدد

گردوی پودر شده: یک دوم پیمانه

آویشن، نمک، فلفل قرمز، پودر سیر، دارچین، پاپریکا: به میزان لازم

روش تهیه:

۱ - فیله مرغ را کمی با پشت چاقو بکوبید تا کمی فیله باز و تخت شود. در ظرفی دیگر اسفناج ، پودر نان ، پنیر پارمزان و تخم مرغ و همه مواد را با هم مخلوط کنید. مواد را برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

۲ - از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری روی فیله مرغ قرار دهید و سپس آن را رول کنید طوری که مواد از میان آن بیرون نزند و سپس با خلال های چوبی کوچک جمع کنید. سپس آن را در فر ۱۸۰ درجه برای مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا مرغ پخته شود.

روش تهیه سس :

۱- گوجه فرنگی رنده شده را در قابلمه ریخته و وروی حرارت قرار دهید و ۱قاشق سوپ خوری روغن به آن بیفزایید. بگذارید تا بوی خامی آن کاملا برود. سپس رب و ادویه جات را بیفزایید.

۲- در ظرفی دیگر پیاز ریز شده را در ۱ قاشق سوپ‌خوری روغن ریخته و بگذاریدتا نرم شوند. سپس هویج پخته شده ریز و فلفل دلمه ای خرد شده را بیفزایید و کمی تفت دهید تا نرم شوند و بلافاصله از حرارت برداشته و به مواد گوجه بالا بیفزایید و بگذارید تا مواد یکدست شوند.

۳ - فیله‌های مرغ پخته شده در فر را در سس ریخته و ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد مزه دار شوند.

۴- سپس سرو نمایید.