جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

خورش به اصفهانی


خورش به اصفهانی

● مواد لازم:
▪ گوشت خورشی: ۳۰۰ گرم
▪ به خورد شده: ۳ لیوان
▪ آلو خشک: ۲۵ عدد
▪ پیاز خورد شده: ۱ لیوان
▪ رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۱ قاشق غذاخوری
▪ زعفران، زردچوبه، نمک: به میزان …

مواد لازم:

گوشت خورشی:

۳۰۰ گرم

به خورد شده:

۳ لیوان

آلو خشک:

۲۵ عدد

پیاز خورد شده:

۱ لیوان

رب گوجه فرنگی:

۱ قاشق غذاخوری

شکر:

۱ قاشق غذاخوری

زعفران، زردچوبه، نمک:

به میزان دلخواه

روغن کنجد:

۳ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را در روغن تفت دهید و بعد از طلایی شدن، تکه های گوشت، ادویه ها و مقداری آب جوشیده به آن اضافه کنید و بگذارید تا به مدت ۱ ساعت بپزند. در تابه ای دیگر به ها را تفت دهید تا نرم شوند. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلوهای خیس خورده، به و شکر و زعفران را بیفزایید و پس از چند دقیقه جوش خوردن، رب را به آن اضافه کنید. به این ترتیب بعد از گذشت ۳۰ دقیقه، خورش آماده خوردن خواهد بود.