جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
برانی اسفناج
اسفناج در فصل زمستان می روید و سرشار از آهن است. اسفناج را ابتدا پاك كرده و می شوییم. لازم به ذكر است كه اسفناج باید با دقت زیادی شسته شود، چون این گیاه در گل رشد می كند. آن را بدون افزودن آب، با حرارت ملایم و در ظرف دربسته بخارپز می كنیم. كمی نمك به آن افزوده، سپس اسفناج بخارپز شده را ساطوری كرده، چند پره سیر به آن می افزاییم. (از آنجایی كه اسفناج دارای طبیعتی خنك است، افزودن چندپره سیر خواص آن را متناسب می كند).
پس از مراحل فوق، اسفناج ساطوری شده را به ماست چكیده می افزاییم. می توان متناسب با ذائقه، چند دانه خیار ریز شده به این تركیب بیفزاییم تا برانی ما كامل تر شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه حسن روحانی مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی دولت سیزدهم روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
یسنا هلال احمر قوه قضاییه آتش سوزی پلیس تهران بارش باران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سازمان هواشناسی
بانک مرکزی حراج سکه قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب کتاب مسعود اسکویی تلویزیون عفاف و حجاب سینمای ایران سینما دفاع مقدس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه نوار غزه اوکراین چین ترکیه انگلیس نتانیاهو ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال استقلال پرسپولیس علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ برتر رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ
هوش مصنوعی گوگل کولر اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
خواب بیمه فشار خون کبد چرب کاهش وزن دیابت