دوشنبه, ۲۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 10 June, 2024
مجله ویستا

میوه‌های خام در تامین سلامت نقش بیشتری دارد


میوه‌های خام در تامین سلامت نقش بیشتری دارد

در زندگی هر فرد زمانی می رسد که از بی توجهی به وضعیت سلامت خود آگاه می شود. ساعت های طولانی کار و استرس ناشی از آن و تغذیه نامناسب کم کم اثر خود را نشان می دهد.به نوشته «نیوزویک» ما …

در زندگی هر فرد زمانی می رسد که از بی توجهی به وضعیت سلامت خود آگاه می شود. ساعت های طولانی کار و استرس ناشی از آن و تغذیه نامناسب کم کم اثر خود را نشان می دهد.به نوشته «نیوزویک» ما شاهد شرکت های داروسازی هستیم که در تلاش هستند داروهایی با خاصیت معجزه آسا تولید کنند، اگر چه مصرف این داروها در مواقع اضطراری لازم است اما چرا قبل از آن پیش گیری نکنیم؟راه حل کارشناسان برای این مشکل مصرف مواد غذایی خام و تازه است تا بدن سم زدایی کند و سلول ها بازسازی شوند. در این مطلب به چند نوع مواد غذایی خام و خواص آن اشاره شده است.

میوه مغزدار خام، از قلب محافظت می کند؛

مغزهای خام دارای چربی های سالم هستند که برای بدن لازم است. مغزهای خام کلسترول مضر و خطر بروز لخته شدن خون را کاهش می دهد. تفت دادن مغزها با درجه حرارت بالا باعث شکسته شدن چربی های آن به رادیکال های آزاد می شود. این رادیکال ها مضر است و بیماری های قلبی عروقی را ایجاد می کنند. بنابراین درجه حرارتی که مغزها را تفت می دهند بسیار مهم است. آیا می دانستید مغزها بهترین منبع ویتامین E است؟

کلم بروکلی خام با سرطان مقابله می کند؛

خوردن کلم بروکلی خام به شکستن آنزیم های موجود در دیواره های سلول های گیاهی کمک می کند. این آنزیم ها به کبد کمک می کند تا مواد سرطان زا را از بدن سم زدایی کند. پختن کلم بروکلی باعث غیرفعال شدن این آنزیم ها می شود. خوردن کلم بروکلی بخارپز تنها یک سوم ترکیبات ضدسرطانی بدن را تامین می کند.

سیر خام، محافظ بدن؛

جویدن سیر خام باعث تولید ترکیبی می شود که از DNA مراقبت می کند. پخت یک دقیقه ای به طور کامل آنزیم ها را غیرفعال می کند و با خوردن سیر پخته مقدار خیلی کمی از این ماده محافظ آلیسین به بدن جذب می شود.

آب میوه خام ویتامین ها را حفظ می کند؛

آب میوه و یا سبزی آماده پاستوریزه شده است. عمل پاستوریزه نه تنها باکتری را از بین می برد و آب میوه و یا سبزی را نگه می دارد بلکه اغلب ویتامین ها، ماده معدنی و آنزیم ها را از بین می برد. گاهی اوقات شرکت ها ماده شیمیایی، شکر و مواد ناسالم دیگری نیز به آن ها اضافه می کنند. خوشبختانه تهیه آب میوه تازه و خام سرشار از مواد مغذی ممکن و آسان است. آیا می دانستید که آب پرتقال بالاترین منبع پتاسیم است و این که آب گریپ فروت به میزان پرتقال ویتامین C دارد؟

نمک سرشار از ماده معدنی است؛

نمک خام حاوی ماده معدنی لازم برای بدن است. نمک هایی که به طور روزانه در تمامی منازل استفاده می شود، به طور کلی با دمای بالا حرارت داده و توسط ماده شیمیایی فرآوری و سپس سفید می شود. این نوع نمک می تواند سمی باشد.

کاکائوی خام برای مغز مفید است؛

کاکائوی خام غنی از ویتامین های لازم و ماده معدنی است که گیرنده های عصب بدن و فیتوکمیکال را که بر روحیه تاثیر مثبتی می گذارد، تقویت می کند. کاکائوی پخته که در شکلات و شیرینی ها استفاده می شود اغلب ارزش غذایی خود را از دست می دهد. با حرارت دیدن روغن و چربی ها دانه های کاکائو خاصیت خود را از دست می دهد.

مترجم: علیرضا