پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا
بیفتک
مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
گوشت گوساله:
یک کیلو
زرده تخممرغ:
دو عدد
پیاز متوسط خرد شده:
یک عدد
گوجهفرنگی متوسط:
سه عدد
جوششیرین:
کمی
نمک:
دو قاشق چایخوری
فلفل:
نصف قاشق چایخوری
روغن یا کره:
سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را به قطر یک الی دو سانتیمتر و طول ۱۰ سانتیمتر ببرید و روی تخته مخصوص قرار دهید و با چکش مخصوص بیفتک بکوبید تا نازک شود. آن گاه آن را به مدت چهار ساعت در یخچال یا میان یخ بگذارید. آرد نان خشک، یک قاشق جوششیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس زرده تخممرغها را خوب بزنید تا کف کند. گوشتهای آماده را دانهدانه داخل زرده تخممرغ بکشید و در مخلوط آردی که آماده کردهاید بغلتانید. بعد در کره یا روغن داغ خوب سرخ کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. این سس را در ته ظرف بریزید، گوشتهای سرخ شده را روی آنها قرار و اطراف آن را با سیبزمینی، ذرت، هویج و بادنجان سرخ شده یا آب پز زینت دهید.
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران دولت چهاردهم محمدجواد ظریف پزشکیان دولت دولت سیزدهم ترور ترامپ علی باقری رهبر انقلاب انتخابات رئیس جمهور
هواشناسی پلیس پلیس فتا تهران پلیس راهور آلودگی هوا قتل شهرداری تهران گرما تیراندازی زلزله حوادث
واردات خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو بازنشستگان اربعین قیمت سکه دلار مالیات مسکن
تلویزیون سینما فضای مجازی سریال فیلم اوشین امام حسین سینمای ایران دفاع مقدس لیلی رشیدی وزارت ارشاد فرهاد مشیری
محصولات کشاورزی دانشگاه تهران ماه آزمون سراسری
آمریکا دونالد ترامپ جو بایدن رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل روسیه فلسطین جنگ غزه چین طوفان الاقصی لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال مهدی طارمی باشگاه پرسپولیس سپاهان تراکتور علیرضا بیرانوند نقل و انتقالات رئال مادرید لیگ برتر ایران لیگ برتر
گوشی هوش مصنوعی اینترنت عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ناسا روزنامه
کاهش وزن خیار سرطان گرمازدگی بارداری استرس لاغری افسردگی صبحانه