پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

بیفتک


بیفتک

● مواد لازم برای چهار تا پنج نفر
▪ گوشت گوساله: یک کیلو
▪ زرده تخم‌مرغ: دو عدد
▪ پیاز متوسط خرد شده: یک عدد
▪ گوجه‌فرنگی متوسط: سه عدد
▪ جوش‌شیرین: کمی
▪ نمک: دو قاشق چایخوری
▪ فلفل: …

مواد لازم برای چهار تا پنج نفر

گوشت گوساله:

یک کیلو

زرده تخم‌مرغ:

دو عدد

پیاز متوسط خرد شده:

یک عدد

گوجه‌فرنگی متوسط:

سه عدد

جوش‌شیرین:

کمی

نمک:

دو قاشق چایخوری

فلفل:

نصف قاشق چایخوری

روغن یا کره:

سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را به قطر یک الی دو سانتی‌متر و طول ۱۰ سانتی‌متر ببرید و روی تخته مخصوص قرار دهید و با چکش مخصوص بیفتک بکوبید تا نازک شود. آن گاه آن را به مدت چهار ساعت در یخچال یا میان یخ بگذارید. آرد نان خشک، یک قاشق جوش‌شیرین، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سپس زرده تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا کف کند. گوشت‌های آماده را دانه‌دانه داخل زرده تخم‌مرغ بکشید و در مخلوط آردی که آماده کرده‌اید بغلتانید. بعد در کره یا روغن داغ خوب سرخ کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و بجوشانید تا غلیظ شود. این سس را در ته ظرف بریزید، گوشت‌های سرخ شده را روی آنها قرار و اطراف آن را با سیب‌زمینی، ذرت، هویج و بادنجان سرخ شده یا آب پز زینت دهید.