چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
غذاهایی که خطر دیابت را افزایش می دهند
محققان آمریکایی دریافتند مصرف زیاد گوشت های فرآوری شده از جمله سوسیس و کالباس و به طور کلی فست فودها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش میدهد. بر اساس این تحقیقات، خوردن روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان ۵۱ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش میدهد. همچنین مشخص شد این خطر با جایگزین کردن مغزها، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و پروتئینهای گیاهی از جمله حبوبات کاهش مییابد.
این تحقیق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام شده و در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است. این نتایج در طی ۲۸ سال و با بررسی پرسشنامه هایی به دست آمده است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شدهاند.
بر اساس آمار جهانی، ۳۵۰ میلیون بزرگسال به دیابت نوع دو مبتلا هستند و طبق گزارش مرکز کنترل و پیشگیری بیماری ها در آمریکا، ۱۱ درصد از افراد بالای ۲۰ سال در این کشور از این بیماری رنج می برند. دیابت نوع دو، بیماری مزمنی است که باعث بالارفتن قندخون میشود و چاقی، کمتحرکی و رژیم ناسالم غذایی از دلایل ابتلا به آن هستند.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا احمد وحیدی مجلس شورای اسلامی مجلس چین خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب مجلس یازدهم
روز معلم تهران معلم هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی دستگیری شورای شهر تهران پلیس
بانک مرکزی ارز بابک زنجانی خودرو قیمت دلار قیمت خودرو ایران خودرو دلار سایپا مالیات بازار خودرو قیمت طلا
تلویزیون سریال سینمای ایران سینما نون خ موسیقی تئاتر دفاع مقدس فیلم کتاب رسانه ملی
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه جنگ غزه نوار غزه حماس یمن نتانیاهو ترکیه افغانستان بنیامین نتانیاهو
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید سپاهان تراکتور بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی تبلیغات ناسا اینستاگرام اپل فناوری همراه اول آیفون گوگل
داروخانه مسمومیت دیابت کاهش وزن بارداری چاقی خواب سلامت روان آلزایمر