پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

مافین های قارچ و اسفناج


مافین های قارچ و اسفناج

ماهیتابه را کمی چرب کنید، قارچ را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

مواد لازم:

روغن: کمی

قارچ خرد شده: ۱۲۵ گرم

سیر له شده: یک حبه

اسفناج خرد شده: ۱۰۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد درشت

شیر: ۳۰ میلی لیتر

پنیر پارمیزان رنده شده: ۱۰ گرم

نمک و فلفل: به اندازه کافی

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

ماهیتابه را کمی چرب کنید، قارچ را در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

سیر را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، اسفناج را اضافه کنید. پس از یک دقیقه از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. آب اضافه را بگیرید.

تخم مرغ، شیر و نیمی از پنیر را هم بزنید، نمک و فلفل را به مخلوط اسفناج اضافه کنید.

سینی کیک های یزدی را با کاغذهای مخصوص آماده و مواد را به طور مساوی در آن قرار دهید و پر کنید، سپس باقی ماده پنیر را روی آن بریزید.

سینی را به مدت ۱۵دقیقه در فر قرار دهید تا پف کند و به رنگ طلایی دربیاید.