سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا

خردل سرشار از امگا۳، آهن و کلسیم


خردل سرشار از امگا۳، آهن و کلسیم

تخم خردل که مصرف آن به ۵ هزار سال پیش بر می گردد در رنگ های سیاه، سفید و قهوه ای یافت می شود. این ادویه که کم کالری و سرشار از فایده است در سراسر دنیا به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. …

تخم خردل که مصرف آن به ۵ هزار سال پیش بر می گردد در رنگ های سیاه، سفید و قهوه ای یافت می شود. این ادویه که کم کالری و سرشار از فایده است در سراسر دنیا به وفور مورد استفاده قرار می گیرد. دانه خردل به صورت کامل، پودر شده، روغن و سس خردل استفاده می شود. سایت «هلث مد» به چند خاصیت این ادویه اشاره کرده است که آن را برای شما آورده ایم و به خانم های خانه دار توصیه می کنیم این مطلب را بخوانند.

دانه خردل سرشار از ماده ای مغذی به نام «Selenium» است که خاصیت ضدالتهابی دارد و به کاهش شدت آسم، بعضی از علایم آرتریت روماتوئید و حتی سرطان کمک می کند.

روغن این دانه خاصیت شگفت انگیزی در کاهش فشارخون دارد.

روغن خردل مانع حمله و بیماری قلبی و دیابت می شود و یکی از روغن های توصیه شده پزشکان و متخصصان تغذیه به حساب می آید.

مصرف دانه خردل در کاهش تکرار حمله های میگرنی موثر است.

برای جلوگیری از بی نظمی خواب در دوران یائسگی مفید است.

این ادویه منبع خوب اسیدهای چرب امگا۳، آهن، منیزیم، روی، پروتئین، کلسیم، نیاسین و فیبر غذایی است.

منیزیم موجود در آن با افزایش سوخت و ساز بدن به هضم مواد غذایی کمک می کند.

دانه خردل خاصیت ضد باکتری، ضد عفونی کننده و ضد قارچی دارد.

مصرف مقداری دانه خردل به همراه شیر، ۱۵ دقیقه قبل از غذا باعث افزایش اشتها می شود.

یک قاشق مرباخوری سس خردل تنها ۳ کالری انرژی تولید می کند و برای افرادی که قصد کاهش وزن دارند، مناسب است.

در صورتی که فردی دچار مسمومیت شد، مخلوطی از یک قاشق مرباخوری دانه خردل حل شده در یک لیوان آب را به فرد مذکور بدهید تا در عرض ۵ تا ۱۰ دقیقه بهبود یابد.

برای رفع دردهای روماتیسمی و عضلانی، مخلوطی تهیه شده از آب و پودر این گیاه مفید است. اما از آن جا که تماس مستقیم این مخلوط با پوست، تاول ایجاد می کند، ابتدا پارچه نازکی روی قسمت مورد نظر قرار دهید و سپس مخلوط را بمالید.

برای برطرف کردن علایم برونشیت، درد استخوان، دردهای عضلانی و تب وسرماخوردگی روزی ۳ فنجان چای خردل بخورید، چای خردل را با دم کردن یک قاشق مرباخوری پودر خردل در دو لیوان آب جوش تهیه کنید و به مدت ۵ دقیقه آن را دم کنید . (افرادی که دچار بیماری خاصی هستند قبل از استفاده از خردل با پزشک خود مشورت کنند)