شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سالاد فلفل دلمه‌ای


سالاد فلفل دلمه‌ای

فلفل‌هایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد،‌ سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند...
● مواد لازم
▪ فلفل دلمه سبز : یک عدد
▪ فلفل دلمه قرمز : یک عدد
▪ پیاز : ۲عدد
▪ …

فلفل‌هایی را انتخاب کنید که رنگ پررنگی داشته باشد،‌ سفت باشد و هیچ زدگی، ضربه و یا کبود شدگی نداشته باشند...

مواد لازم

فلفل دلمه سبز :

یک عدد

فلفل دلمه قرمز :

یک عدد

پیاز :

۲عدد

فلفل سبز :

۵عدد

روغن زیتون:

۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه :

به مقدار لازم

نعناع تازه :

یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه

فلفل دلمه قرمز و سبز را داخل یک تابه داغ قرار دهید و مرتب آن ها را بچرخانید تا کمی نرم شوند. سپس فلفل ها را از وسط نصف کرده، وسط آن ها را خالی کرده و برش بزنید. فلفل سبزها را نیز داخل تابه نچسب حرارت دهید. پیازها را به ۴ قسمت برش زده و داخل تابه حرارت دهید تا سطح آن ها طلایی رنگ شود. نعناع را به همین روش حرارت دهید. مواد فوق را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. سپس روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه را به مواد افزوده و خوب مخلوط کنید.



همچنین مشاهده کنید