پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

استیک با بروکسل خرد کرده


استیک با بروکسل خرد کرده

سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و به مدت ۱۰ دقیقه آب‌پز کنید. در دقیقه آخر، کلم های بروکسل را به آنها اضافه کنید تا رنگشان روشن شود.

تعداد: ۴ نفر

زمان تهیه و پخت: ۳۰ دقیقه

• مواد لازم

۴۵۰ گرم سیب‌زمینی پوست کنده و خرد شده

۲۲۵ گرم کلم بروکسل، چهارقاچ شده

دو عدد استیک (هرکدام حدود ۳۵۰ گرم)

یک قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک

¼ پیمانه روغن زیتون

دو قاشق چایخوری نمک

۱ ¼ قاشق چایخوری فلفل

دو پیمانه پیاز قرمز خرد شده

¼ پیمانه آب گوشت

دو حبه سیر رنده شده

دو قاشق چایخوری رزماری تازه

• طرز تهیه

۱. سیب‌زمینی ها را پوست بگیرید و به مدت ۱۰ دقیقه آب‌پز کنید. در دقیقه آخر، کلم های بروکسل را به آنها اضافه کنید تا رنگشان روشن شود. سپس آبکش کنید.

۲. استیک ها را به همراه یک قاشق چایخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه درون تابه و روی حرارت ملایم تفت دهید. برای اینکه استیک ها نیم‌پز شوند، حدود ۸ دقیقه کافی است.

۳. ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون باقی مانده را درون تابه بریزید و با حرارت ملایم گرم کنید. پیازها را اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. سیب‌زمینی و بروکسل را اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی شوند. حدود ۴ دقیقه کافی است. آب گوشت را اضافه کنید. سیر، رزماری و یک قاشق چایخوری باقی مانده نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

۴. آنها را به همراه استیک ها سرو کنید.