پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
میت بال نروژی با سس زرشک و گردو
با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
آرد سوخاری ۳ قاشق سوپخوری
پیاز رنده شده یک عدد
زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری
زرشک ۴/۱ پیمانه
گردوی خرد شده ۴/۱ پیمانه
روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری
پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری
آب جوش ۲ پیمانه
روش تهیه:
۱. گوشت چرخکرده، پیاز رنده شده، تخممرغ و ادویهها را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.
۲. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا ۳ دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.
۳. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن ۲ دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بالها را درون آن انداخته و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رئیسی فیبر نوری دولت انتخابات دولت سیزدهم رئیس جمهور مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی رافائل گروسی حجاب انتخابات مجلس
هواشناسی قتل بارش باران تهران آموزش و پرورش پلیس شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت سازمان هواشناسی شهرداری محیط زیست
قیمت طلا قیمت دلار گاز قیمت خودرو نمایشگاه نفت خودرو مسکن مالیات حقوق بازنشستگان بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو
نمایشگاه کتاب تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب سریال سینما تئاتر دفاع مقدس موسیقی مهران مدیری
اینوتکس
اسرائیل رژیم صهیونیستی فلسطین غزه روسیه جنگ غزه رفح حماس حمله به رفح نوار غزه مصر طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
هوش مصنوعی فیبرنوری فناوری اپل سامسونگ گوگل آب هواوی عیسی زارع پور ناسا پارک فناوری پردیس
سازمان غذا و دارو آسم سبک زندگی افسردگی بیمه سبزیجات کمردرد