پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

میت بال نروژی با سس زرشک و گردو


میت بال نروژی با سس زرشک و گردو

با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

با احتمال زیاد می توان گفت که همه ایرانی ها کوفته تبریزی را تجربه کرده اند. اما مردم کشورهای دیگر هم از این نعمت ی نصیب نمانده اند. نروژی ها همین کوفته ما را کمی متفاوت تر درست می کنند.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم

تخم‌مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری ۳ قاشق سوپخوری

پیاز رنده شده یک عدد

زردچوبه، فلفل، سیر و نمک مجموعا یک قاشق مرباخوری

زرشک ۴/۱ پیمانه

گردوی خرد شده ۴/۱ پیمانه

روغن مایع ۴ قاشق سوپخوری

پیاز سرخ شده ۲ قاشق سوپخوری

آب جوش ۲ پیمانه

روش تهیه:

۱. گوشت چرخ‌کرده، پیاز رنده شده، تخم‌مرغ و ادویه‌ها را به مدت ۵ دقیقه ورز دهید تا گوشت کاملا چسبندگی لازم را به دست آورد.

۲. سپس در آخر آردسوخاری را اضافه کنید و مجددا ۳ دقیقه ورز دهید تا یکدست و چسبناک شود. از مواد به اندازه یک فندق برداشته و کاملا گرد کنید.

۳. زرشک، گردو و پیاز سرخ شده را با روغن ۲ دقیقه تفت دهید. سپس آب جوش را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد؛ میت بال‌ها را درون آن انداخته و به مدت ۴۰ دقیقه بپزید تا کوفته نروژی شما پخته و سس غلیظ شود. سپس درون ظرف موردنظر سرو کنید.