پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

شیرینی خامه ای


شیرینی خامه ای

برای تهیه خمیر، آب و کره را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط بگذارید.

مواد لازم برای خمیر

آب: یک پیمانه

کره: ۱۱۵گرم

آرد: یک پیمانه

تخم مرغ: ۵عدد

مواد لازم برای خامه شیرینی

شیر: ۲ پیمانه

شکر: نصف پیمانه+۲قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ: ۵عدد

آرد ذرت: یک چهارم پیمانه

وانیل: کمی

خامه غلیظ: نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سلسیوس تنظیم کنید.

۲عدد سینی با کاغذ روغنی را آماده کنید و کنار بگذارید.

برای تهیه خمیر، آب و کره را در قابلمه قرار دهید و روی حرارت متوسط بگذارید. آرد را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا خمیر نرم و از کنار قابلمه جدا شود. بگذارید خمیر کمی خنک شود.

سپس خمیر و تخم مرغ ها را در غذاساز بریزید یا هم بزنید و مخلوط کنید تا به شکل خمیر غلیظ کیک دربیاید.

خمیر را در قیف مخصوص شیرینی بریزید و به شکل توپک کوچک در بیاورید.

خمیر را به مدت ۲۵ دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی رنگ شود، از فر در بیاورید و سوراخ کوچکی در آن ایجاد کنید تا بخار آن خارج شود و خمیر نشود. بگذارید خنک شود.

برای تهیه خامه، شیر را داغ کنید به حدی که حباب های کوچک در کنار قابلمه ایجاد شود(یعنی مرحله قبل از به جوش آمدن) در زمانی که شیر گرم می شود، نصف پیمانه شکر، زرده تخم مرغ و آرد ذرت را مخلوط کنید و به آرامی شیر را که داغ شده است، به مواد اضافه کنید در حالی که مرتب هم می زنید مواد را روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مواد غلیظ شود.

قابلمه را از روی حرارت بردارید و وانیل به آن اضافه کنید.پس از اینکه کاملا خنک شد، ۲ قاشق شکر را اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد.خامه آماده را با خامه ای که از قبل آماده کرده اید، مخلوط کنید و به آرامی هم بزنید سپس خمیر را با خامه پر کنید.