پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج


پاستای مرغ و قارچ، با سورپرایزِ اسفناج

پاستایی که در این شماره از خوشمزه روز انتخاب کرده ایم به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد.

پاستایی که در این شماره از خوشمزه روز انتخاب کرده ایم به همراه اسفناج، مرغ و قارچ تهیه می شود و به دلیل وجود خامه، بافت لطیف و طعمی عالی دارد. پیشنهاد می کنیم در خانه یک بار آن را درست کنید.

مواد لازم:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

۷۵۰ گرم سینه مرغ

نصف یک عدد پیاز سفید

نمک و فلفل سیاه

۲ پیمانه قارچ

۳ حبه سیر رنده شده

۱ قاشق چایخوری آویشن

۲ قاشق چایخوری پاپریکا

۴ پیمانه آب مرغ

۱ پیمانه خامه چرب

۵۰۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)

۱۵۰ گرم اسفناج

۱ پیمانه پارمسان

طرز تهیه:

1-دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را در یک قابلمه متوسط روی حرارت ملایم گرم کنید. سینه های مرغ خرد شده را افزوده و تفت دهید تا طلایی شوند. سپس آن ها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

2- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون درون تابه ریخته و پس از اینکه داغ شد، پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کاملا سبک شود.

3- قارچ و سیر را درون قابلمه بریزید. نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را اضافه کرده و هم بزنید.

4- آب مرغ و خامه را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد با هم بجوشند.

5-در این مرحله باید فارفاله را بیفزائید.

6-تا زمانی که پاستا نرم شود آنها را روی حرارت بپزید. در این مرحله اسفناج و مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس اجازه دهید که سس به طور کامل به خرد مواد برود.

7-در آخر پارمسان افزوده و پاستا را سرو کنید.