پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ سرد هندی


طرز تهیه سوپ سرد هندی

● مواد لازم
▪ پیاز : ۲ عدد
▪ کری پاودر : ۱ قاشق مربا خوری
▪ نارگیل : قدری
▪ آب مرغ : ۵ فنجان
▪ گوجه فرنگی : ۲ عدد
▪ کره : ۱ قاشق سوپخوری
▪ آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
▪ سیب : ۱ عدد
▪ سیر : ۱ عدد
▪ خامه …

مواد لازم

پیاز :

۲ عدد

کری پاودر :

۱ قاشق مربا خوری

نارگیل :

قدری

آب مرغ :

۵ فنجان

گوجه فرنگی :

۲ عدد

کره :

۱ قاشق سوپخوری

آرد سفید :

۱ قاشق سوپخوری

سیب :

۱ عدد

سیر :

۱ عدد

خامه :

۱ فنجان

لیمو ترش :

۱ عدد

طرز تهیه

پیاز را خرد کرده در کره سرخش کنید. سپس سیر و کری پاودر و آرد به آن افزوده آن را چند دقیقه بپزید.

آب گوشت مرغ را به آن اپافه کرده سیب و گوجه فرنگی و نارگیل و لیمو ترش در آن بریزید و سرش را بپوشانید روی آتش ملایم بپزید. سپس آن را صاف کرده بگذارید سرد بشود. قدری خامه شیرین هم رویش بریزید.

ashpazi-irani.mihanblog.com