جمعه, ۸ تیر, ۱۴۰۳ / 28 June, 2024
مجله ویستا

كیك پنیر


مواد لازم:
● مواد لازم برای تهیه خمیر زیر كیك
روغن جامد: ۵۰ گرم
وانیل: یك سوم قاشق چایخوری
نمك: كمی
آرد: ۱۲۵ گرم
شیر: به مقدار لازم

● مواد لازم مایه داخل كیك
پنیر دانماركی بی نمك: …

مواد لازم:

مواد لازم برای تهیه خمیر زیر كیك

روغن جامد: ۵۰ گرم

وانیل: یك سوم قاشق چایخوری

نمك: كمی

آرد: ۱۲۵ گرم

شیر: به مقدار لازم

مواد لازم مایه داخل كیك

پنیر دانماركی بی نمك: ۴۰۰ گرم

خامه: ۱۰۰ گرم

وانیل: یك سوم قاشق چایخوری

شكر: یك فنجان و نیم

آرد: ۳ قاشق غذاخوری

نمك: یك چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۴عددد

خامه: یك چهارم فنجان

دستور تهیه:

طرز تهیه خمیر زیر كیك

این خمیر مانند خمیر پای سیب تهیه می شود، خمیر را روی میز آرد پاشیده شده پهن كرده و به ضخامت ۲ تا ۳ میلی متر باز كرده و در كف قالب پهن می كنیم و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه می پزیم تا كمی طلایی شود.

طرز تهیه كیك

شكر، وانیل، نمك و تخم مرغها را خوب با همزن می زنیم، سپس خامه و پنیر را اضافه كرده و باز با همزن می‌زنیم تا خوب حل شود، همزن را خاموش كرده و آرد را در چند نوبت می ریزیم و با مایه مخلوط می نمائیم، اگر مایل باشید می توانید كمی رنده ی پوست لیموترش و دو قاشق آب لیمو به این مایه اضافه نمائید. حال این مواد را داخل ظرفی كه قبلا" خمیر در آن پخته شده روی خمیر پخته شده ریخته و سطح آن را صاف كرده و در فر ۳۵۰ به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پخته و برای امتحان كردن از یك چاقوی تیز استفاده می كنیم، به تیغه ی چاقو چیزی نباید چسبیده باشد، اگر خواسته باشیم كیك پنیر، شكلاتی باشد، سس شكلات را در آخر كار به این مایه اضافه می كنیم.