جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

هیچ كسی شانس اول نیست


هیچ كسی شانس اول نیست

این طور كه پیداست ممكن است ناگهان نام های جدیدی هم برای استفاده از تشتت آرا مطرح شود یعنی حتی ممكن است یك كاندیدای جدید و گمنام ناگهان با كسب ۲ رای از هیات مدیره شانس مطرح شدن به وزیر و انتخاب شدن نهایی را داشته باشد

وقتی خبر استعفای دكتر قریب مدیرعامل باشگاه استقلال منتشر شد می شد حدس زد كه كار سختی پیش روی هیات مدیره برای انتخاب جانشینی مناسب قرار دارد. در فاصله یكی دو روز بعد از استعفای قریب چند نفر برای تصدی عالی ترین كرسی باشگاه مطرح شده اما به نظر می آید هنوز مشكلات زیادی برای جلب اتفاق نظر اعضای هیات مدیره وجود داشته باشد.

ظهر دیروز قرار بود هیات مدیره مجددا تشكیل جلسه دهد و آخرین وضعیت باشگاه مورد بررسی قرار بگیرد، اما غیبت چند تن از اعضای هیات مدیره و همچنین ناكام ماندن امیدوار رضایی برای مذاكره و گفت وگو با محمد علی آبادی منجر به این شد كه كار به دعوت مجدد از اعضای هیات مدیره و تشكیل جلسه فوق العاده در شب هنگام شنبه بكشد. درست در فاصله ای كه تیم ملی ایران در میدان سخت كره جنوبی در معرض حملات شدید حریف سرخ پوش قرار داشت، مذاكرات تلفنی برای جمع شدن اعضا ادامه داشت. اما می شد حدس زد كه نشست فوق العاده برگزار نخواهد شد.

تدارك برای جلسه دیشب یك هدف مهم داشت. این طور كه از منابع آگاه شنیده می شد اعضای هیات مدیره قصد داشتند یك سرپرست موقت برای باشگاه بگمارند تا با حوصله و سروقت فرد جامع الشرایطی برای مدیرعاملی انتخاب شود. نكته مهم اینجا بود كه اعضای هیات مدیره هر یك سعی داشتند فرد مورد نظر خود را به عنوان مدیرعامل یا سرپرست موقت باشگاه معرفی كنند و این تشتت آرا همچنان ادامه داشت.

در واقع روشن ترین حالت این بود كه قطعا قریب دیگر مدیرعامل نخواهد بود اما در فضایی كه جانشین شایسته ای معرفی نشده بود سعی بر این بود كه در مورد پذیرش استعفای قریب با شك و تردید صحبت شود. با این حال معرفی مخفیانه دو نفر از سوی وزارت رفاه نشان می داد كه پدر معنوی استقلال عزمش برای كنار نهادن قریب جدی است. شنیده می شود كه وزارت رفاه روی دو گزینه حسین كفعمی و مهندس مهرعلی مدیركل وزارت خانه نظر دارد و این طور كه پیداست این دو ممكن است با معرفی عزیزی مشاور وزیر «سه » شود. دیروز همچنین فتح الله زاده، اولیایی و هاشم ساعدی كه همگی سابقه مدیریتی در استقلال را داشته اند نیز مطرح شده اند.

البته تنور گرم انتخابات تنها به این كاندیداها ختم نمی شود. این طور كه پیداست ممكن است ناگهان نام های جدیدی هم برای استفاده از تشتت آرا مطرح شود. یعنی حتی ممكن است یك كاندیدای جدید و گمنام ناگهان با كسب ۲ رای از هیات مدیره شانس مطرح شدن به وزیر و انتخاب شدن نهایی را داشته باشد.

با این اوصاف می شود گفت كه احتمال معرفی یك سرپرست موقت بیشتر است و از طرفی كسی باید این مسئولیت را برعهده بگیرد كه با اوضاع و احوال باشگاه آن هم در فاصله كمتر از ۲ هفته به شروع لیگ برتر آشنا باشد. به این ترتیب بعید نیست كه فتح الله زاده و اولیایی شانس زیادی برای صدارت داشته باشند. از طرف دیگر با مطرح شدن گزینه هایی از معاونان باشگاه ممكن است این وظیفه به یكی از خودی ها سپرده شود.

البته می شود حدس زد كه گزینه ای مثل علی نظری جویباری به خاطر رابطه نزدیكش با قریب به سرعت از فهرست خارج خواهد شد و احتمال بازگشت منزوی نیز زیاد نیست. تنها فردی كه می تواند شانسی داشته باشد و در عین حال حمایت نسبی هیات مدیره را هم پشتیبان خود می بیند، رضا صادق پور معاون استان های باشگاه است كه روابط دوستانه ای با چند نفر از بعضی از افراد تاثیرگذار هیات مدیره دارد.

همچنین خبر می رسد كه آصفی و امیدوار رضایی با همراهی عشرت شایق روی فتح الله زاده نظر دارند و در عین حال اولیایی را هم به عنوان آلترناتیو در نظر گرفته اند. هاشم ساعدی هم البته در مجموعه نفرات قرار گرفته اما جالب است كه خود او هرگونه مذاكره از طرف استقلال را رد كرده و می گوید كسی با او صحبت نكرده است.

به هر حال حتی اگر جلسه دیشب تشكیل شده باشد می توان به یقین گفت كه اكثریت برای هیچ یك از كاندیداها وجود ندارد و مذاكرات باز هم ادامه خواهد یافت. آخرین خبر حاكی از آن است كه شاید جلسه دوشنبه تكلیف هیات مدیره را مشخص كند به شرطی كه همه اعضا دور یك میز بنشینند.

● حسین كفعمی: برنامه آینده ام ریاست فدراسیون فوتبال است

مدیرعامل سابق باشگاه پیكان تهران، با تایید خبر مذاكره مسئولان وزارت رفاه با وی جهت قبول پست مدیریت باشگاه استقلال، از كاندیداتوری در انتخابات فدراسیون فوتبال خبر داد.

حسین كفعمی در گفت وگو با خبرگزاری ایرانیوز ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: از سوی وزارت رفاه، مذاكراتی برای پذیرش پست مدیرعاملی باشگاه استقلال با من شد اما به دلیل اینكه دیگر تمایلی به فعالیت در باشگاه ها ندارم، این پیشنهاد را نپذیرفتم.

وی ادامه داد: احساس می كنم با فعالیت در باشگاه هایی چون ذوب آهن، پیكان و... دین خودم را به باشگاه ها ادا كرده ام و به همین دلیل در حال حاضر به هیچ عنوان حاضر نیستم در باشگاه ها فعالیت كنم.

من تمام تلاش خود را برای موفقیت پیكان در سال گذشته انجام دادم كه حاصل آن قهرمانی تیم والیبال این باشگاه در آسیا و حضور تیم فوتبال در لیگ برتر باشگاه های كشور بود. ضمن آنكه در حوزه های دیگر ورزشی نیز به همراه این باشگاه موفقیت های قابل توجهی را به دست آوردیم.

كفعمی همچنین گفت: در همین رابطه باشگاه استقلال نیز از این امر مستثنی نیست كما اینكه با مشكلات و حاشیه های بیشتری روبه رو است. به همین دلیل آمادگی حضور در این باشگاه را نداشته و بی جهت به مذاكرات پیرامون این مسئله ادامه نمی دهم.

وی خاطرنشان كرد: برای ادامه فعالیت در حیطه ورزش كشور، تنها به ریاست فدراسیون فوتبال فكر می كنم و تمام برنامه ریزی هایم را نیز معطوف این مسئله خواهم كرد. فكر می كنم با توجه به شناختی كه از فوتبال ایران دارم، بتوانم در پست ریاست فدراسیون به خدمت ادامه دهم.

مصری: دیگر تمایلی برای بازگشت به هیات مدیره استقلال ندارم

عبدالرضا مصری با بیان اینكه از استعفای محمدحسین قریب بی خبر است، گفت: به دلیل مشغله كاری و تداخل امور، دیگر تمایلی برای حضور در هیات مدیره استقلال ندارم.

نماینده عضو سابق هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: تعجب می كنم چرا عنوان می شود من هنوز استعفا نداده ام در حالی كه متن استعفانامه خود را تسلیم ریاست هیات مدیره باشگاه كرده و اعلام كرده ام تمایلی برای ادامه همكاری با استقلال ندارم.

وی افزود: برای جدایی از جمع مدیران استقلال توجیه منطقی دارم. به نظر من ساختار نظام ورزش بیمار است. اینجا بحث تیم و یا باشگاه مطرح نیست. ورزش ما نظام و ضوابط ندارد و لابی ها و گروه های غیررسمی صاحب قدرت هستند. علی آبادی به خوبی مشكلات ورزش را تشخیص داده است. باید به او فرصت داد تا این مقوله مهم را نظام مند كرده و به آن سروسامان بخشد.

این نماینده مجلس اذعان داشت : ۱۴ تیم لیگ برتری به نوعی وابسته به دولت هستند، اما نظام نامه ای هماهنگ ندارند و در بین آنها واسطه ها قدرت را در دست داشته و به خواست خود هزینه ها را افزایش می دهند.

وی ادامه داد: هیات مدیره در باشگاه ها تنها یك اسم است و پشت پرده مافیا فعالیت می كنند. در این بین عده ای برای علاقه خود كار می كنند. اما باقی فقط به دنبال منافع شخصی و باندبازی بوده و اتفاقا در این راه توفیق شامل حال آنها می شود.

مصری با ابراز بی اطلاعی از استعفای مدیرعامل استقلال گفت: چون مدتی از جمع مدیران باشگاه دور بودم نمی توانم در خصوص دلایل جدایی وی اظهار نظری داشته باشم.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در خاتمه جدایی قریب را عاملی برای بازگشت خود به این باشگاه ندانست و گفت: مگر به خاطر حضور وی از استقلال جدا شدم كه حال با جدایی اش قصد بازگشت داشته باشم.



همچنین مشاهده کنید