یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مرغ برگر خانگی


مرغ برگر خانگی

اگر مدت هاست که هوس خورن یکی از انواع برگرها را کرده اید ولی به خاطر ضررهای آن و فاکتورهای خونیتان لب به این نوع غذاهای آماده بیرون نزده اید، برایتان یک مژده داریم.
شما می توانید …

اگر مدت هاست که هوس خورن یکی از انواع برگرها را کرده اید ولی به خاطر ضررهای آن و فاکتورهای خونیتان لب به این نوع غذاهای آماده بیرون نزده اید، برایتان یک مژده داریم.

شما می توانید همان برگرها را با روش های سالم، خودتان در خانه بپزید و با خیال راحت تر میل کنید.پختن این غذاها نیاز به مهارت خاصی در آشپزی ندارد، فقط کافی است شما چند نوع طعم دهنده به گوشت چرخ کرده مرغ بیفزایید و آن را سرخ کنید به همین سادگی. این غذا بین بچه ها نیز بسیار طرفدار دارد.

در این جا به روش پخت سریع و سالم مرغ برگر می پردازیم ولی شما اگر برگر گوشت قرمز را بیشتر دوست دارید، گوشت قرمز را جایگزین مرغ کنید، دیگر مواد مشترک هستند.

زمان لازم برای آماده سازی مواد:

۱۰ دقیقه

زمان لازم برای پخت:

۲۰ تا ۲۵ دقیقه

نکته خیلی مهم:

با وجود این که در ظاهر مراحل آماده کردن و پخت این غذا در کمتر از یک ساعت انجام می شود ولی گوشت- چه سفید و چه قرمز- باید حداقل ۴ ساعت خوابانده شود. پس برای این مرحله نیز زمانی از قبل تنظیم کنید.

مواد لازم برای ۶ نفر:

مرغ بدون استخوان:

۷۰۰ گرم،

پیاز:

یک عدد کوچک، پوست رنده شده و آب یک عدد لیموترش،

روغن زیتون :

۳ قاشق سوپ خوری،

مخلوط سبزیجات معطر خشک شامل آویشن،

جعفری، ترخون و نعنا:

یک قاشق سوپ خوری سرپر،

نمک و فلفل:

به میزان لازم.

روش پخت:

۱) ابتدا مرغ را چرخ کرده و پیاز را در آن رنده کنید.سپس پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش، مخلوط سبزیجات و نمک و فلفل را به مرغ چرخ کرده اضافه کرده و خوب ورز دهید.حالا گوشت را داخل ظرفی بریزید و پس از گذاشتن در ظرف، آن را به مدت حداقل ۴ ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته:

شما می توانید پیاز را همراه با گوشت چرخ کنید.

۲) مواد را از یخچال بیرون آورده و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید و به صورت گلوله درآورید.

حالا هر کدام از گلوله ها را با فشار کف دست، پهن کرده و آماده سرخ کردن کنید.

۳) روغن زیتون را داخل تابه نچسبی بریزید و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود.

سپس برگرها را داخل روغن قرار دهید و هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه سرخ کنید.

نکته:

شما می توانید هر طرف از برگرها را به وسیله قلم موی آغشته به روغن چرب کرده و پس از سرخ شدن آن طرف، طرف دیگر را روغن زده و برگردانید.