شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا

جوجه سبز شیلیایی


جوجه سبز شیلیایی

زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.

مواد لازم برای سس شیلیایی:

۳ شاخه علف لیمو

۱ قاشق زنجبیل

۱۰ دارفلفل سبز

۵ حبه سیر

۵ شاخه ریحان

۱۰ شاخه گشنیز

۱ قاشق چایخوری زیره سبز

۱ قاشق چایخوری تخم گشنیز

۲ قاشق روغن نباتی

مواد لازم دیگر:

۷۰۰ گرم ران مرغ بدون پوست و استخوان

۱ عدد پیاز قرمز

کمی گل کلم

نخود سبز

۱ فنجان ماست چرب

۱ فنجان برنج

گشنیز و پیاز سبز برای تزئین

طرز تهیه:

۱. علف لیمو را پاک کنید و خوب روی تخته ریز ریز کنید.

۲. دانه های دارفلفل های سبز را خالی کنید.

۳. زنجبیل را آسیاب کنید. همه مواد لازم سس شیلیایی را داخل خردکن بریزید و بزنید تا یکنواخت شوند.

۴. مرغ را به تکه های کوچک ببرید. پیاز را هم خرد کنید و با مرغ کمی تفت دهید. حدود ۷ دقیقه حرارت دهید تا پیاز کمی طلایی شود. دائماً هم بزنید تا پیاز و مرغ به ته قابلمه نچسبند.

۵. بعد سس شیلیایی را اضافه کنید.

۶. مخلوط مرغ و پیاز و سس را خوب هم بزنید تا مرغ ها سبز رنگ شوند.

۷. حالا ماست را اضافه کنید و مخلوط کنید.

۸. سپس سبزیجات را اضافه کنید و ۱۵ دقیقه حرارت دهید تا گل کلم نرم شود. نخود سبزها را هم که اضافه کردید بگذارید ۵ دقیقه بیشتر بپزد. اگر زیاد خشک بود کمی آب اضافه کنید.

۹. در این حین، برنج را طبق دستورالعمل پخت آن بپزید. بعد آن را داخل کاسه کوچکی بریزید و فشار دهید تا شکل کاسه را به خود بگیرد.

۱۰. بعد در بشقابی، برنج را در وسط سرو کرده و دور آن مخلوط مرغ را بریزید. روی آن را با گشنیز و پیاز سبز تزئین کنید.