پنجشنبه, ۷ تیر, ۱۴۰۳ / 27 June, 2024
مجله ویستا
قارچهای خوراكی جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز هستند
در حالیكه استفاده از قارچهای خوراكی به عنوان منابع پروتیینی با كیفیت بالا و جایگزین مناسب گوشتهای قرمز جهت بهبود تغذیه و پیشگیری از خیلی بیماریهای رایج ناشی از مصرف گوشتهای قرمز توسط كارشناسان غذایی توصیه میشود ولی متاسفانه مصرف قارچ خوراكی در فرهنگ غذایی ایرانیان جایگاهی ندارد.
سالانه در سطح دنیا به دلیل تقاضای مصرف توسط مردم، بالغ بر ۵/۴ میلیون تن قارچ خوراكی تولید میشود ولی در كشور ما به دلیل نبود فرهنگ مصرف قارچ خوراكی و پایین بودن تقاضا، تنها ۱۰ هزار تن قارچ خوراكی تولید میشود و این تولیدكنندگان نیز برای فروش محصولات خود مشكلات فراوانی دارند. قارچهای خوراكی از نظر انرژی دارای مقدار كالری كمی هستند و لذا به عنوان یك غذای رژیمی برای افرادی كه از چاقی رنج میبرند و نیاز به كاهش وزن دارند توصیه میشود.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف ایران پزشکیان علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره
سیل تهران بازنشستگان هواشناسی قوه قضاییه سوادکوه قتل فضای مجازی شهدای خدمت آتش سوزی شهرداری تهران آلودگی هوا
مسکن نهضت ملی مسکن دولت سیزدهم حقوق بازنشستگان قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو قیمت سکه ایران خودرو بانک مرکزی خودرو طلا
سینمای ایران سریال بهرام بیضایی تلویزیون رسانه ملی دفاع مقدس سینما تئاتر حج پایتخت فیلم شهید
دانش بنیان فضا
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه جنگ غزه فلسطین اوکراین لبنان ترکیه اتحادیه اروپا حزب الله لبنان حماس
پرسپولیس فوتبال یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر خوان کارلوس گاریدو جواد نکونام باشگاه استقلال جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران علیرضا بیرانوند
همراه اول نمایشگاه الکامپ هوش مصنوعی عیسی زارع پور فناوری وزیر ارتباطات گوشی سامسونگ اپل ایلان ماسک ماه
کبد چرب دیابت رژیم غذایی سرطان سلامت روده ویتامین مغز سنگ کلیه