پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
شکلات فاندانت
مواد لازم
شکلات تلخ و شیرین:
۵ اونس (۱۵۰ گرم)
تخممرغ:
۳ عدد
شکر:
یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
آرد:
یکچهارم پیمانه
کره:
۵ قاشق غذاخوری
هل یا (دارچین، فلفل چیلی و وانیل):
یکدوم قاشق چایخوری
روش تهیه:
شکلاتها را با کره و وانیل و ادویه درون یک کاسه ریخته و روی بخار آب میگذاریم و هم میزنیم تا آب شده و با هم مخلوط شوند.
تخممرغها و شکر را درون کاسهای ریخته و با مخلوطکن هم میزنیم تا سفیدرنگ و یکدست شوند.
محلول شکلاتی را کمکم به تخممرغها افزوده و در آخر آرد را به آنها افزوده و با لیسک هم میزنیم.
کف و دیوارههای قالب سرامیکی را چرب کرده و مواد را درون آن میریزیم.
فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتیگراد) قرار داده و قالبها را به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار میدهیم.
پس از سرد شدن قالب را روی یک بشقاب برگردانده و سرو میکنیم.
فوت قنادی
منظور از شکلات تلخ و شیرین، شکلات ۶۰درصد است. حتما از این نوع استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روز معلم مجلس شورای اسلامی دولت رهبر انقلاب نیکا شاکرمی دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قوه قضاییه پلیس راهور شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم حقوق بازنشستگان
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی عفاف و حجاب تلویزیون جواد عزتی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس اوکراین نوار غزه انگلیس نتانیاهو یمن افغانستان ایالات متحده آمریکا
پرسپولیس استقلال فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل اینستاگرام گوگل همراه اول فرودگاه واکسن تبلیغات ناسا پهپاد
سرطان کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه