پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

شکلات فاندانت


شکلات فاندانت

● مواد لازم
▪ شکلات تلخ و شیرین: ۵ اونس (۱۵۰ گرم)
▪ تخم‌مرغ: ۳ عدد
▪ شکر: یک پیمانه (۲۰۰ گرم)
▪ آرد: یک‌چهارم پیمانه
▪ کره: ۵ قاشق غذاخوری
▪ هل یا (دارچین، فلفل چیلی و وانیل): یک‌دوم قاشق …

مواد لازم

شکلات تلخ و شیرین:

۵ اونس (۱۵۰ گرم)

تخم‌مرغ:

۳ عدد

شکر:

یک پیمانه (۲۰۰ گرم)

آرد:

یک‌چهارم پیمانه

کره:

۵ قاشق غذاخوری

هل یا (دارچین، فلفل چیلی و وانیل):

یک‌دوم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

شکلات‌ها را با کره و وانیل و ادویه درون یک کاسه ریخته و روی بخار آب می‌گذاریم و هم می‌زنیم تا آب شده و با هم مخلوط شوند.

تخم‌مرغ‌ها و شکر را درون کاسه‌ای ریخته و با مخلوط‌کن هم می‌زنیم تا سفیدرنگ و یکدست شوند.

محلول شکلاتی را کم‌کم به تخم‌مرغ‌ها افزوده و در آخر آرد را به آن‌ها افزوده و با لیسک هم می‌زنیم.

کف و دیواره‌های قالب سرامیکی را چرب کرده و مواد را درون آن‌ می‌ریزیم.

فر را در دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۱۹۵ درجه سانتی‌گراد) قرار داده و قالب‌ها را به مدت ۱۲ دقیقه درون فر قرار می‌دهیم.

پس از سرد شدن قالب را روی یک بشقاب برگردانده و سرو می‌کنیم.

فوت قنادی

منظور از شکلات تلخ و شیرین، شکلات ۶۰درصد است. حتما از این نوع استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.