یکشنبه, ۳۰ دی, ۱۴۰۳ / 19 January, 2025
مجله ویستا

تارت سیب نورماندی


تارت سیب نورماندی

سیب های شیرین و خوشمزه را ورقه ورقه کنید و برای درست کردن این تارت تابستانی به سبک نورماندی بکار ببرید.

• مواد لازم:

۱ ورق (۲۵ سانتیمتری) خمیر پفکی

۱۰۰ گرم کره

نیم فنجان (۱۰۰ گرم) شکر

۱ عدد تخم مرغ

۱ فنجان (۱۰۰ گرم) بادام

یک چهارم فنجان (۴۰ گرم) آرد

۱ قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده

۲ عدد سیب، ورقه ورقه شده

۱ قاشق چایخوری آبلیمو

• دستور تهیه:

۱. فر را بگذارید در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی ۲۲ سانتیمتری تارت باز کنید و با چنگال همه جای آن را یکنواخت کنید. بعد ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پف کند و طلایی شود. بعد از فر دربیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه سرد شود.

۲. از میکسر برقی برای مخلوط کردن کره و شکر در کاسه ای استفاده کنید و آنها را بزنید تا کمرنگ و کرم مانند شوند. تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بادام، آرد و دارچین را اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با قاشق آن را روی خمیر پفکی بریزید و کاملاً روی آن پهن کنید.

۳. ورقه های سیب را با آبلیمو آغشته کنید و روی تارت بچینید. سپس روی آن شکر بپاشید. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در فر بپزید تا ورقه های سیب شروع به پیچیدن کنند. سپس از فر دربیاورید و کنار بگذارید تا سرد شود. می توانید آن را گرم گرم یا بطور سرد سرو نمایید.