شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مجله ویستا

سویا و سرطان


سویا و سرطان

مصرف سویا در دوران کودکی احتمال ابتلا به سرطان سینه را در زنان آسیایی کاهش می دهد.
احتمال ابتلا به سرطان سینه در بین زنان امریکایی حدود چهار تا هفت برابر بیشتر از زنانی است که …

مصرف سویا در دوران کودکی احتمال ابتلا به سرطان سینه را در زنان آسیایی کاهش می دهد.

احتمال ابتلا به سرطان سینه در بین زنان امریکایی حدود چهار تا هفت برابر بیشتر از زنانی است که در چین یا ژاپن زندگی می کنند. اگر چه پس از مهاجرت و پس از چند نسل این آمار در بین زنان آسیایی نیز افزایش پیدا کرده و این امر بیانگر دخیل بودن عواملی غیر از ژنتیک در ابتلا به سرطان است.

بنابر تحقیقات انجام گرفته مشخص شده است مصرف سویا در دوران کودکی تا ۵۸ درصد احتمال ابتلا به سرطان سینه را کاهش می دهد. این در حالی است که مصرف سویا در بزرگسالی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد این احتمال را با کاهش روبه رو می کند.

گفته می شود ایزوفلاون موجود در سویا حاوی خواص استروژنی بوده و از این رو می تواند تغییراتی را در بافت سینه به وجود آورد. تحقیقات انجام گرفته نشان می دهد مصرف سویا باعث بلوغ زودتر بافت سینه شده و مقاومت آن را در برابر سرطان افزایش می دهد.

سهیلا کرمی