دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا

استیک با سس قارچ


استیک با سس قارچ

● مواد لازم :
▪ کره : ۳ قاشق سوپخوری
▪ قارچ : ۲۵۰ گرم
▪ گوشت مغز ران گوساله : ۲۰۰ گرم
▪ فلفل قرمز : ۰.۲۵ قاشق مربا خوری
▪ آرد ذرت : ۱ قاشق سوپخوری
▪ روغن : ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب مرغ : ۲ فنجان
▪ خردل …

مواد لازم :

کره :

۳ قاشق سوپخوری

قارچ :

۲۵۰ گرم

گوشت مغز ران گوساله :

۲۰۰ گرم

فلفل قرمز :

۰.۲۵ قاشق مربا خوری

آرد ذرت :

۱ قاشق سوپخوری

روغن :

۲ قاشق سوپخوری

آب مرغ :

۲ فنجان

خردل :

۰.۵ قاشق مربا خوری

نمک :

به مقدار لازم

طرز تهیه :

ـ قارچ را پس از شستن خرد کرده , در کره تفت می دهیم ,

ـ آب مرغ را به آرد ذرت اضافه کرده , با کمی نمک و فلفل روی حرارت قرار داده , به هم می زنیم تا سس کمی غلیظ شود ,

ـ در آخر قارچ را اضافه کرده ,

ـ روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم ،

ـ گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده , سپس خردل و فلفل را مخلوط کرده , با برس روی گوشت را می مالیم و گوشت را به این ترتیب مزه دار کرده , در ماهیتابه ـ قرار می دهیم تا سرخ شود ,

ـ سپس استیک را در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم .