دوشنبه, ۲۰ اسفند, ۱۴۰۳ / 10 March, 2025
مجله ویستا
استیک با سس قارچ

مواد لازم :
کره :
۳ قاشق سوپخوری
قارچ :
۲۵۰ گرم
گوشت مغز ران گوساله :
۲۰۰ گرم
فلفل قرمز :
۰.۲۵ قاشق مربا خوری
آرد ذرت :
۱ قاشق سوپخوری
روغن :
۲ قاشق سوپخوری
آب مرغ :
۲ فنجان
خردل :
۰.۵ قاشق مربا خوری
نمک :
به مقدار لازم
طرز تهیه :
ـ قارچ را پس از شستن خرد کرده , در کره تفت می دهیم ,
ـ آب مرغ را به آرد ذرت اضافه کرده , با کمی نمک و فلفل روی حرارت قرار داده , به هم می زنیم تا سس کمی غلیظ شود ,
ـ در آخر قارچ را اضافه کرده ,
ـ روغن مایع را در ماهیتابه چدنی ریخته , روی حرارت قرار می دهیم ،
ـ گوشت را کمی با بیفتک کوب کوبیده , سپس خردل و فلفل را مخلوط کرده , با برس روی گوشت را می مالیم و گوشت را به این ترتیب مزه دار کرده , در ماهیتابه ـ قرار می دهیم تا سرخ شود ,
ـ سپس استیک را در بشقاب گذاشته و سس قارچ را روی آن می ریزیم .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست