جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بلدرچین بریان هندی


 مواد لازم بلدرچین بریان هندی

بلدرچین  4 عدد
پیازچه خردشده 2 پیمانه
بادام 1 پیمانه
شیر پرچرب 1 پیمانه
سیر 8 حبه
روغن 2 قاشق سوپ‎خوری
پودر تخم گشنیز 2 قاشق سوپ‎خوری
گرام ماسالا 1 قاشق سوپ‎خوری
پودر فلفل چیلی  ½1 قاشق سوپ‎خوری
زردچوبه  ¼ قاشق چای‎خوری
نمک  به مقدار لازم
فلفل  به مقدار لازم
 

طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
 
طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
فر را در دمای 190 درجه سانتی‎گراد گرم می‎کنیم.
بلدرچین درسته را پاک کرده و می‎شوئیم. نمک و فلفل را به آن اضافه می‎کنیم.
کمی روغن در تابه ریخته، کمی بلدرچین های درسته را سرخ می‎کنیم؛ در واقع قصدمان این نیست که کاملا سرخ شوند. پس برای هر بلدرچین 2 تا 3 دقیقه کافی خواهد بود. در صورت نیاز می‎توانید کمی روغن به تابه اضافه کنید.
بلدرچین ها را از تابه خارج کرده و داخل ظرف مناسب فر قرار دهید.
پیازچه ها را نازک برش می‎دهیم تا 2 پیمانه شود.
کمی روغن در تابه قبلی ریخته و پیازچه ها را تا وقتی نرم شوند (1تا 2 دقیقه) سرخ می‎کنیم.
¾ پیازچه را از تابه خارج کرده، بر روی بلدرچین های سرخ شده می‎ریزیم.
پودر فلفل چیلی را همراه باپودر تخم گشنیز و زردچوبه بر روی پیازچه باقی‎مانده در تابه ریخته، تفت می‎دهیم تا عطر آنها به مشام برسد.
سیرها را ریز خرد می‎کنیم تا ¼ پیمانه شود. سیر را به مخلوط در حال تفت اضافه کرده و 1 دقیقه سرخ می‎کنیم. بعد نمک و گرام ماسالا را بر روی مواد تابه می‎ریزیم و 1 دقیقه تفت می‎دهیم.
در این بین بادام را با شیر در مخلوط‎کن ریخته، مخلوط می‎کنیم.
مخلوط شیر و بادام را همراه با نیم پیمانه آب در تابه ریخته، حرارت می‎دهیم تا به نقطه جوش برسد.
مایع حاضر را بر روی بلدرچین ریخته، مطمئن می‎شویم که تمام آنها با این مخلوط پوشیده شده‎اند. با استفاده از یک قاشق سوپ‎خوری مقداری از مخلوط را داخل بلدرچین ها هم می‎ریزیم.
 سطح سینی فر را که بلدرچین ها در آن قرار دارند را با ورقه فویل پوشانده، و برای 40 دقیقه داخل فر از پیش گرم شده قرار می‎دهیم.
بعد از 40 دقیقه، پوشش بلدرچین ها را برداشته و 10 دقیقه دیگر هم حرارت می‎دهیم.
بلدرچین های بریان خوشمزه را گرم و با برنج سرو کنید. 
 

طرز تهیه بلدرچین بریان هندی
نکات تکمیلی در مورد بلدرچین بریان

بلدرچین بریان جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
بلدرچین بریان را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بلدرچین بریان هندی