سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه جوجه ترش و شیرین


طرز تهیه جوجه ترش و شیرین

با تکه های بزرگ جوجه آغشته به کره ، آناناس ، فلفل قرمز ، و دیگر سبزیجات می توانید این غذای سنتی چینی را برای اعضای خانواده تان تهیه کنید. سس این غذا ترش و شیرین است. توصیه می کنم برای این غذا یک دسر یا نوشیدنی چینی نیز تهیه کنید.

مواد لازم :

جوجه بدون استخوان (ترجیحا سینه مرغ)

500 گرم

تخم مرغ زده شده

1عدد

آرد بیسکویت

1 فنجان

آب

3/1 فنجان

روغن 1 و 2/1 فنجان

آب آناناس 1 لیوان

شکر 3/1 فنجان

سس سویا

4/1 فنجان

سرکه سیب شیرین 4/1 فنجان

نشاسته 2 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

2 قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای بزرگ ، خرد شده 1 عدد

پیاز ، خرد شده 4 عدد

گوجه خرد شده 2 فنجان

برنج پخته شده به مقدار لازم

طرز تهیه :

1- جوجه ها را به اندازه قطعات کوچک خرد کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ را با آرد بیسکویت و آب مخلوط کنید. جوجه ها را با کره و مخلوط آغشته کنید.

2- در یک ماهیتابه روغن آشپزی را بریزید و بگذارید تا داغ شود. جوجه ها را در روغن سرخ کنید ، بگذارید آنقدر سرخ شود تا به رنگ طلایی دربیاید. جوجه ها را از ماهیتابه بیرون بیاورید. روغن را خالی کرده و روغن جدید در ماهیتابه بریزید. در همین حال جوجه ها را در فر بگذارید تا داغ بماند.

3- برای آماده کردن سس ، آناناس و آب آناناس را با هم مخلوط کنید. به اندازه 1 و 4/3 فنجان آب به آن اضافه کنید. در یک کاسه دیگر شکر ، سس سویا ، سرکه سیب ، نشاسته و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید. حالا آناناس را اضافه کنید. سس را کنار بگذارید.

4- روغنی که در ماهیتابه ریخته اید را داغ کنید. فلفل دلمه و پیاز را به مدت 2 تا 3 دقیقه در روغن داغ بگذارید سرخ شوند. حالا سبزیجات را اضافه کنید. سس را اضافه کنید بگذارید آنقدر بپزند تا سس بجوشد. حالا گوجه و تکه های آناناس را اضافه کنید. بگذارید 2 دقیقه ای بپزند. جوجه را اضافه کنید. برنج پخته شده تان را آماده کنید. غذای شما آماده است.

http://www.beytoote.com