شنبه, ۲۹ دی, ۱۴۰۳ / 18 January, 2025
مثلث برمودا کجاست و راز آن چیست؟
مثلث برمودا یا مثلث شیطان منطقهای در بخش غربی اقیانوس آتلانتیک شمالی شامل سه راس برمودا، فلوریدا و پورتوریکو است. مساحت این ناحیه ۱۳۰۰ تا ۳۹۰۰ هزار کیلومتر مربع برآورد میشود و یکی از پر ترافیک ترین مناطق دریایی و هوایی به شمار میآید. نظریههای مرموز زیادی در تلاش برای توضیح ناپدید شدنها در این منطقه ارائه شده است. از آدم ربایی بشقاب پرندهها، سفر در زمان، دروازههایی به ابعاد دیگر و ناهنجاریهای میدان مغناطیسی تا پدیدههای ژئوفیزیکی و حبابهای عظیم گاز متان. نظریهی محبوب دیگری نیز به استقرار شهر از دست رفتهی افسانهای آتلانتیس در زیر آبهای این منطقه و تداخل تکنولوژی پیشرفتهی آن با وسایل نقلیه نزدیک به آن اشاره میکند.
علت اتفاقات عجیب در مثلث برمودا
در واقع بسیاری از ناپدید شدنها در مثلث برمودا شبیه حوادثی است که در مناطق دیگر جهان نیز روی میدهد. شواهدی مبنی بر تأثیر غیر عادی این منطقه بر تعداد زیادی از وسایل نقلیهی گذرا از آن وجود ندارد، طوفانهای غیر قابل پیشبینی در این منطقه به وجود میآیند و طبق گزارش نیروی دریایی جریان اقیانوسی گرم و قوی گلف استریم در این منطقه میتواند باعث تغییرات سریع و خشن آب و هوایی شود؛ همچنین این جریان میتواند به سرعت هرگونه شواهدی از وسایل نقلیه را نیز پاک کند. با این حال در ادامه مطلب تعدادی از ناپدید شدن های این منطقه را خواهید خواند.
ناپدید شدن اسکادران شماره ۱۹ نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا
مشاهده آبهای سفید در مثلث برمودا
قبلِ از دست دادن تماس رادیویی با سواحل جنوب فلوریدا رهبر پرواز ۱۹ گزارشهای مرموزی را مخابره میکند. به گفتهی وی همهچیز و حتی اقیانوس حالت عجیبی به خود گرفته و آنها در حال ورود به آبهای سفید هستند، زمانی که هیچ چیز درست به نظر نمیرسد. با وجود تحقیقات طولانی دولت، هیچ خبری از این پنج هواپیما و ۱۴ خدمهی آن پیدا نشد و به این ترتیب نام شبح وار مثلث برمودا در ذهنها تثبیت شد. گفته میشود آبهای سفید حتی از فضا هم قابل مشاهده هستند.
ناپدید شدن وب آریل در مثلث شیطانی
اعتقاد بر این است که مثلث برمودا مسئول ناپدید شدن بیشتر از ۵۰ کشتی و ۲۰ هواپیما در طول قرن گذشته بوده است. در ۱۷ ژانویه ۱۹۴۹ هواپیمای ستارهی آریل متعلق به بریتیش ایرویز آمریکای جنوبی در حالی که از کیندلی به سمت کینگستون جامائیکا پرواز میکرد، در شرایط آب و هوایی کاملاً آرام در این منطقه ناپدید شد و تاکنون هیچ اثری از هواپیما و ۷ خدمه و ۱۳ مسافر آن یافت نشده است.
ملکه گوگرد، تانکری که هیچ گاه به مقصد نرسید
Sulphur Queen تانکر حمل گوگرد مذاب متعلق به نیروی دریایی آمریکا بود که با ۳۹ خدمه در ۴ فوریه سال ۱۹۶۳ و بعد از فرستادن یک پیام رادیویی عادی برای همیشه ناپدید شد. پس از بیفایده بودن تلاشها برای تماس با این کشتی تیمهای جستجو به محل اعزام شدند اما با بیشتر از دو هفته تلاش و جستجو، فقط چند تکهای که در تصویر بالا میبینید از این کشتی یافت شد. نگرانی اصلی از آنجا میآید که این کشتی نیز در مثلث شیطان ناپدید شده است.
ناپدید شدن سایکلوپ (U.S.S. CYCLOPS)
U.S.S. Cyclops کشتی عظیم زغال سنگ بود که در سال ۱۹۱۸ پس از ترک بارابادوس به سمت بالتیمور بدون به جای گذاشتن هیچ گونه اثری همراه با ۳۰۶ خدمه و مسافرش ناپدید شد. این بزرگترین ضربهای است که تاکنون به نیروی دریایی آمریکا بدون نبرد وارد شده است.
پروتئوس
USS Proteus کشتی زغال سنگ نیروی دریایی آمریکا است که به کشتی تجاری تبدیل شده بود. در ۲۳ نوامبر ۱۹۴۱ زمانی که پروتئوس از سنت توماس در جزایر ورجین عازم بندری در ساحل شرقی ایالات متحده بود، این کشتی ۱۶۵ متری حامل ۵۸ خدمه و محمولهای از سنگ معدن بوکسیت آلومینیوم بدون هیچ ردی ناپدید شد، دو خواهر از سه خواهر دیگر این کشتی نیز به سرنوشتی همانند پروتئوس دچار شدند.
نرئوس، کشتی بکار گرفته شده در جنگ جهانی اول
USS Nereus یکی از چهار کشتی زغال سنگ است که برای شرکت در جنگ جهانی اول در خدمت نیروی دریایی آمریکا قرار گرفته بود. نام این کشتی از الههی یونانی حافظ ملوانان میآید. زمانی پس از ۱۰ نوامبر ۱۹۴۱ در راه بازگشت به پورتلند از سنت توماس در جزایر ورجین این کشتی همراه با ۶۱ خدمه در همان مسیری که کشتی خواهرش، پروتئوس یک ماه پیش ناپدید شده بود، ناپدید شد.
اعماق تیره اقیانوس
یافتن کشتیها و هواپیماهایی که در این منطقه غرق شدهاند کاری بسیار دشوار است. قسمتهایی از مثلث برمودا در عمیقترین بخش اقیانوس اطلس قرار گرفته است، جایی که عمق آب به حدود ۹۲۰۰ متر میرسد بنابراین نباید انتظار یافتن غرق شدگان در این منطقه را به سادگی داشته باشیم. تصویر بالا کشتی غرق شدهی کارائیب را که توسط محققان سازمان ملی اقیانوسی و جوی ایالات متحده در سال ۲۰۱۱ کشف شد را نشان میدهد.
منبع: زومیت
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست