پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
شیرینی کشمشی - دستور تهیه بهترین شیرینی کشمشی | ایران کوک
شیرینی کشمشی
آرد 1 و 2/3 لیوان . پودر قند 1 و 1/3 لیوان . کره 150 گرم . تخم مرغ 2 عدد
کشمش پلویی 1/2 لیوان . اسانس وانیل 1/2 قاشق چایخوری
طرز تهیه : فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، کره و تخم مرغ را 30 دقیقه پیش از کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند.
کره نرم شده را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند و وانیل را اضافه نمایید ، مواد را با همزن بزنید تا کرمی و یکدست شود سپس تخم مرغ ها را به نوبت اضافه کنید ( یکی را اضافه کنید و هم بزنید سپس دیگری را اضافه کنید ).
کشمش ها را به مایه شیرینی اضافه کنید و در ادامه آرد را کم کم روی مواد الک کنید و با لیسک مخلوط نمایید ؛ داخل سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و با قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله مناسب داخل سینی قرار دهید ( شیرینی ها در زمان پخت پهن و نازک میشوند ).
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید ( زمانی که لبه های شیرینی طلایی شد یعنی آماده است ) ؛ اجازه دهید شیرینی ها خنک شوند سپس از کاغذ جدا کنید.
- برای: 10 نفر
- حاضر است در : 55 دقیقه
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : شیرینی خشک و شیرینی تر
- مواد لازم : آرد, تخم مرغ, کره, کشمش, وانیل