پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کدوی ادویهای
مواد لازم:
کدوی بزرگ:
یک عدد
آرد ذرت:
یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل:
هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری
مرزنگوش خشک:
نصف قاشق مرباخوری
زردچوبه:
یک هشتم قاشق مرباخوری
روغن زیتون:
یک چهارم پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدوها را پوست کنید سپس مانند سیب زمینی سرخ شده برش بزنید. در کاسه ای آردذرت، نمک، فلفل، زردچوبه، مرزنگوش و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس برش های کدو را کاملا به مواد آغشته کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید تا کدوها ترد شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران روز معلم آمریکا معلمان رهبر انقلاب دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شهید مطهری شورای نگهبان
تهران زلزله هواشناسی معلم شهرداری تهران سیل قوه قضاییه آموزش و پرورش پلیس سلامت سازمان هواشناسی دستگیری
خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار دلار ایران خودرو قیمت طلا سایپا کارگران بازار خودرو تورم قیمت
مسعود اسکویی فضای مجازی تلویزیون سریال سینمای ایران سینما دفاع مقدس موسیقی تئاتر
دانشگاه علوم پزشکی مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین اسرائیل جنگ غزه چین روسیه نوار غزه حماس عربستان ترکیه اوکراین
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور لیگ برتر ایران رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه استقلال لیگ قهرمانان اروپا لیگ برتر باشگاه پرسپولیس
اینستاگرام همراه اول دبی اپل ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات گوگل پهپاد
کبد چرب بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه ویتامین طول عمر بارداری