پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

کدوی ادویه‌ای


کدوی ادویه‌ای

● مواد لازم:
▪ کدوی بزرگ: یک عدد
▪ آرد ذرت: یک چهارم پیمانه
▪ نمک و فلفل: هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ مرزنگوش خشک: نصف قاشق مرباخوری
▪ زردچوبه: یک هشتم قاشق مرباخوری
▪ روغن زیتون: …

مواد لازم:

کدوی بزرگ:

یک عدد

آرد ذرت:

یک چهارم پیمانه

نمک و فلفل:

هر کدام یک چهارم قاشق مرباخوری

مرزنگوش خشک:

نصف قاشق مرباخوری

زردچوبه:

یک هشتم قاشق مرباخوری

روغن زیتون:

یک چهارم پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کدوها را پوست کنید سپس مانند سیب زمینی سرخ شده برش بزنید. در کاسه ای آردذرت، نمک، فلفل، زردچوبه، مرزنگوش و روغن را با هم مخلوط کنید. سپس برش های کدو را کاملا به مواد آغشته کنید و روی سینی فر قرار دهید. سینی را به مدت ۴۵دقیقه در فر قرار دهید تا کدوها ترد شود.