دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا
سوپ کدوحلوایی و عدس قرمز
مواد لازم:
عدس قرمز:
۱۵۰ گرم
کره:
۲۵ گرم
روغن زیتون:
یک قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده:
یک عدد درشت
زنجبیل و سیر له شده:
یک قاشق مرباخوری
کدوحلوایی خرد شده:
۹۰۰ گرم
آب عصاره سبزی:
۴ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده:
۴۰۰ گرم
گشنیز تازه و دانه کدو برای تزئین:
نمک و فلفل: به میزان کافی
طرز تهیه:
بدون این که عدس را خیس کنید به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. کره را در تابه ای بزرگ ذوب کنید، روغن زیتون و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا نرم شود. سیر و زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کدوتنبل و آب عصاره سبزی را نیز اضافه کنید و به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.
مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. نمک، فلفل و عدس آبکش شده و گوجه فرنگی را به آن اضافه و دوباره گرم کنید تا کمی جا بیفتد. قبل از سرو سوپ را با گشنیز و دانه کدو تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست