دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

سوپ کدوحلوایی و عدس قرمز


سوپ کدوحلوایی و عدس قرمز

● مواد لازم:
▪ عدس قرمز: ۱۵۰ گرم
▪ کره: ۲۵ گرم
▪ روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
▪ پیاز خرد شده: یک عدد درشت
▪ زنجبیل و سیر له شده: یک قاشق مرباخوری
▪ کدوحلوایی خرد شده: ۹۰۰ گرم
▪ آب عصاره …

مواد لازم:

عدس قرمز:

۱۵۰ گرم

کره:

۲۵ گرم

روغن زیتون:

یک قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده:

یک عدد درشت

زنجبیل و سیر له شده:

یک قاشق مرباخوری

کدوحلوایی خرد شده:

۹۰۰ گرم

آب عصاره سبزی:

۴ پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده:

۴۰۰ گرم

گشنیز تازه و دانه کدو برای تزئین:

نمک و فلفل: به میزان کافی

طرز تهیه:

بدون این که عدس را خیس کنید به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشانید. کره را در تابه ای بزرگ ذوب کنید، روغن زیتون و پیاز را به آن اضافه کنید و به مدت ۶ دقیقه بپزید تا نرم شود. سیر و زنجبیل را به مواد اضافه کنید و مرتب هم بزنید. کدوتنبل و آب عصاره سبزی را نیز اضافه کنید و به جوش بیاورید و بگذارید به مدت ۲۰ دقیقه بپزد تا نرم شود.

مواد را در مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا یک دست شود. نمک، فلفل و عدس آبکش شده و گوجه فرنگی را به آن اضافه و دوباره گرم کنید تا کمی جا بیفتد. قبل از سرو سوپ را با گشنیز و دانه کدو تزئین کنید.