یکشنبه, ۱۰ تیر, ۱۴۰۳ / 30 June, 2024
مجله ویستا

راگو ماهی تن(اسپانیایی)


راگو ماهی تن(اسپانیایی)

● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه)
▪ پیاز متوسط=۴ عدد
▪ سیر=۳ تا ۴ پره
▪ گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
▪ نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود …

مواد لازم برای ۶ نفر:

کنسرو ماهی تن=۲ قوطی(یا ۱ کیلوگرم ماهی تن تازه)

پیاز متوسط=۴ عدد

سیر=۳ تا ۴ پره

گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم

نخود سبز پخته=۵۰۰ گرم(یا ۱ قوطی متوسط کنسرو نخود سبز)

سیب زمینی اسلامبولی کوچک=۷۰۰ گرم

فلفل قرمز تند=بمقدار کم

روغن زیتون=۴ قاشق سوپخوری

آویشن=به مقدار کم(می توان از مقداری نعناع و ترخان استفاده کرد)

نمک و فلفل=بقدر کافی

طرز تهیه:

در صورت استفاده از ماهی تن تازه،آن را پوست می گیریم و به قطعات کوچک،چهار گوش می بریم.بعد کمی نمک می زنیم و آن را با دو قاشق روغن زیتون کمی سرخ می کنیم.ماهی را از ظرف خارج می کنیم و پیاز خلال کرده را در همان روغن و در همان ظرف کمی تفت می دهیم.سیر را می کوبیم و به ظرف پیاز اضافه می کنیم و بهم می زنیم.روی گوجه فرنگی ها آب جوش می دهیم و پوست آنها را کنده،خرد می کنیم و آنها را داخل پیاز می ریزیم.سیب زمینی را پوست می کنیم و داخل ظرف گوجه فرنگی می ریزیم. در ظرف را می بندیم و می گذاریم کمی بپزد. بعد ماهی و نخود را می ریزیم.کمی نمک و فلفل قرمز و آویشن خرد شده(یا نعناع و ترخان هم به آن اضافه می کنیم.دوباره در ظرف را می بندیم،حرارت را ملایم می کنیم تا تمام مواد پخته شوند و سس ته ظرف غلیظ شود.در صورت استفاده از کنسرو ماهی تن،آن را به همراه نخود در اواخر طبخ با سایر مواد مخلوط می کنیم.