دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

موز کاراملی


موز کاراملی

● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ کره - ۲ قاشق غذاخوری
▪ شکر - یک سوم پیمانه
▪ ماست چکیده - یک سوم پیمانه
▪ موز - ۲ عدد متوسط
▪ بادام زمینی تفت داده - نصف پیمانه
▪ شکلات نیمه شیرین آب شده - ۵۰ گرم …

مواد لازم برای ۴ نفر:

کره - ۲ قاشق غذاخوری

شکر - یک سوم پیمانه

ماست چکیده - یک سوم پیمانه

موز - ۲ عدد متوسط

بادام زمینی تفت داده - نصف پیمانه

شکلات نیمه شیرین آب شده - ۵۰ گرم

خامه - نصف پیمانه

طرز تهیه:

کره را در ماهیتابه ذوب کنید، شکر را به آن بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آب شود. به تدریج ماست را اضافه کنید و به مدت یک دقیقه روی حرارت کم بگذارید. موز را از طول برش بزنید و ۲ قسمت کنید. برش های موز و بادام زمینی را در ماهیتابه و روی ماست قرار دهید و بگذارید به مدت یک دقیقه بپزد تا کمی نرم شود. موزها را به طور مساوی در ۴ ظرف دسر بریزید؛ سس باقی مانده را در ماهیتابه روی موزها بریزید. روی هر برش موز کمی شکلات ذوب شده و خامه بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی هر پرس:

کالری:

۳۷۰

چربی:

۲۲ گرم

چربی اشباع شده - ۹ گرم

کلسترول - ۳۰ میلی گرم

سدیم - ۱۳۰ میلی گرم

کربوهیدرات - ۴۲ گرم

فیبر - ۳ گرم

قند - ۳۱ گرم

پروتئین - ۷ گرم

ویتامین A - ۸ درصد

ویتامین C - ۶ درصد

آهن - ۸ درصد