چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

سبزی های تیره تر ویتامین A بیشتری دارند


سبزی های تیره تر ویتامین A بیشتری دارند

دومین گروه از هرم راهنمای غذایی، گروه سبزی ها نام دارند که به علت داشتن فیبر، ویتامین های A C، فولاد، پتاسیم و منیزیم از اهمیت زیادی برخوردارند.
مصرف سبزی های تیره تر و برگ دار …

دومین گروه از هرم راهنمای غذایی، گروه سبزی ها نام دارند که به علت داشتن فیبر، ویتامین های A C، فولاد، پتاسیم و منیزیم از اهمیت زیادی برخوردارند.

مصرف سبزی های تیره تر و برگ دار به علت داشتن ویتامین A بیشتر اهمیت دارد.

شنبلیله، مفید برای لاغری

شنبلیله از سبزی های معروف و مفیدی می باشد که مواد چرب، ازته، مواد فسفردار و قندی، ویتامین A و اسانس مخصوص دارد، شنبلیله طبیعتی گرم و خشک دارد.

شنبلیله به علت نداشتن مواد تقویت کننده به ویژه فسفر و کولین برای رفع بی اشتهایی، ضعف، لاغری و بواسیر مفید می باشد ضمن این که ادرار را افزایش می دهد و نرم کننده شکم، تقویت کننده سینه و ضد شب کوری است.

طریقه مصرف

به مدت ۷ یا ۱۰ روز، هر گاه خواستید میل کنید. جوشانده آن را اگر روزی چند مرتبه به ترک های روی لب و پاشنه پا بمالید بسیار موثر خواهد بود.

شوید، تسکین دهنده دل درد

محل پرورش این سبزی ایران، هندوستان و مصر می باشد. شوید مقوی ریه، ضعف معده و برای امراض بخش های تناسلی مفید است.

خواص

تقویت کننده کبد، ضد آسم، قاعده آور، ضد آسم، تقویت کننده معده، دافع سنگ کلیه و مثانه، زیاد کننده شیر مادران، دارنده ویتامین C و تسکین دهنده دل درد است.

چگونگی مصرف

هر ۳ روز یک بار یک لیوان از عرق آن را میل کنید.

شاهی موثر برای ریزش مو

شاهی غنی از ویتامین C و منبع خوبی از آهن و ویتامین A می باشد.شاهی مثل دیگر سبزیجات متعلق به خانواده چلیپاییان حاوی ترکیبات فتوشیمیایی است که از بیماری سرطان جلوگیری می کند. مصرف این سبزی در رفع بیماری های تنفسی بسیار مفید می باشد.

طریقه مصرف

مصرف روزانه یک فنجان برگ شاهی (۳۴ گرم) ۱۰ درصد نیاز بدن به آهن و ۱۸ درصد نیاز بدن به ویتامین C راتامین می کند.