دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

نخود پلو


نخود پلو

● مواد لازم:
▪ روغن مایع = ۵ گرم
▪ پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )
▪ گوشت گوسفند گرم
▪ زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری
▪ آب = ۷۵۰ میلی لیتر
▪ نخود سبز = ۵۰۰ گرم
▪ عصاره مرغ مگی …

مواد لازم:

روغن مایع = ۵ گرم

پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )

گوشت گوسفند گرم

زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری

آب = ۷۵۰ میلی لیتر

نخود سبز = ۵۰۰ گرم

عصاره مرغ مگی = یک بسته

نمک = یک قاشق چایخوری

برنج = ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم )

کره = ۷۵ گرم

زعفران = یک قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.

۲ )گوشت را به قطعات کوچک برش داده ، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.

۳ ) زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضا فه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

۴ ) آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.

۵) نخود را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه حرارت دهید.

۶) عصاره مرغ مگی را اضافه کنید.

۷ ) از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.

۸ ) برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده ، کره را در قابلمه

آب کنید و برنج و مایع نخود پلو را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.

۹) قابلمه را با دمی بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه حرارت دهید.

۱۰) کمی از برنج را با زعفران مخلوط کرده و ظرف اصلی را با آن تزئین کنید.