پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
نخود پلو
مواد لازم:
روغن مایع = ۵ گرم
پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )
گوشت گوسفند گرم
زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری
آب = ۷۵۰ میلی لیتر
نخود سبز = ۵۰۰ گرم
عصاره مرغ مگی = یک بسته
نمک = یک قاشق چایخوری
برنج = ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم )
کره = ۷۵ گرم
زعفران = یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ )گوشت را به قطعات کوچک برش داده ، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضا فه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۴ ) آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۵) نخود را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
۶) عصاره مرغ مگی را اضافه کنید.
۷ ) از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۸ ) برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده ، کره را در قابلمه
آب کنید و برنج و مایع نخود پلو را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
۹) قابلمه را با دمی بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه حرارت دهید.
۱۰) کمی از برنج را با زعفران مخلوط کرده و ظرف اصلی را با آن تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست