دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
نخود پلو
مواد لازم:
روغن مایع = ۵ گرم
پیاز = یک دد (۱۵۰ گرم )
گوشت گوسفند گرم
زردچوبه = ۱ قاشق چایخوری - رب گوجه فرنگی= ۲ قاشق غذا خوری
آب = ۷۵۰ میلی لیتر
نخود سبز = ۵۰۰ گرم
عصاره مرغ مگی = یک بسته
نمک = یک قاشق چایخوری
برنج = ۳ پیمانه ( ۴۵۰ گرم )
کره = ۷۵ گرم
زعفران = یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱) روغن را حرارت داده و پیاز ریز خرد شده را در روغن تفت دهید تا طلایی شود.
۲ )گوشت را به قطعات کوچک برش داده ، به پیاز اضافه کنید و ۵ دقیقه تفت دهید.
۳ ) زردچوبه و رب گوجه فرنگی را اضا فه کرده و یک دقیقه تفت دهید.
۴ ) آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید.
۵) نخود را اضافه کرده و ۳۰ دقیقه حرارت دهید.
۶) عصاره مرغ مگی را اضافه کنید.
۷ ) از مایه بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید.
۸ ) برنج از قبل خیسانده شده را آبکش کرده ، کره را در قابلمه
آب کنید و برنج و مایع نخود پلو را لایه لایه به قابلمه اضافه کنید.
۹) قابلمه را با دمی بپوشانید و ۳۰-۴۰ دقیقه حرارت دهید.
۱۰) کمی از برنج را با زعفران مخلوط کرده و ظرف اصلی را با آن تزئین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان دولت حجاب ایران حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی طالبان رفح
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ فناوری آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید ناسا ماهواره ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی بیمه چای زیبایی ویتامین دندانپزشکی کاهش وزن آلرژی سبزیجات