سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

انچیلادای مرغ (مکزیکی)


انچیلادای مرغ (مکزیکی)

برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه بزرگی که روی حرارت ملایم قرار داده اید ذوب و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. به مدت یک تا ۲دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس آ ب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.

مواد لازم:

کره: ۳قاشق غذاخوری

آرد: ۳قاشق غذاخوری

خامه: یک پیمانه

آب مرغ: یک پیمانه

فلفل سبز خرد شده: ۲عدد

مرغ آب پز و ریش ریش شده: به اندازه کافی

پنیر پیتزا: ۲ پیمانه

نان یوفکا یا لواش نازک: به اندازه کافی

طرز تهیه:

برای تهیه سس، کره را در ماهیتابه بزرگی که روی حرارت ملایم قرار داده اید ذوب و آرد را کم کم به آن اضافه کنید. به مدت یک تا ۲دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد از بین برود. سپس آ ب مرغ را آرام آرام اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا سس یکدستی به دست بیاید.

پخت را به مدت ۵ تا ۱۰دقیقه ادامه دهید و مرتب مواد را هم بزنید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و خامه را به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.

در هر یک از نان ها مقداری مرغ ریش ریش شده، پنیر و گشنیز بریزید و نان را لول کنید و در ظرف مناسب بچینید .سپس سس تهیه شده را روی نان ها بریزید وبقیه پنیر را اضافه کنید. ظرف را به مدت ۲۵دقیقه در فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار دهید. اگر می خواهید روی آن برشته شود، برای چند دقیقه زیر گریل قرار دهید.