شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
مجله ویستا

چرا مربا كپك می زند؟


چرا مربا كپك می زند؟

یكی از دلایل كپك زدن مربا آن است كه كاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما كپك زد، یك لایه از روی آن را با قاشق بردارید، بقیه مربا را دوباره بپزید. در این صورت دیگر تخمیر نشده كپك نخواهد …

یكی از دلایل كپك زدن مربا آن است كه كاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما كپك زد، یك لایه از روی آن را با قاشق بردارید، بقیه مربا را دوباره بپزید. در این صورت دیگر تخمیر نشده كپك نخواهد زد.هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده كنید. برای آن كه قاشق چوبی شما به درون ظرف نلغزد و داخل شربت مربا نیفتد، یك چنگك مخصوص آویزان كردن لباس، به دسته قاشق چوبی وصل كنید.هنگام تهیه مربا، یك تكه كره خوراكی به داخل مربای در حال جوشیدن بیندازید. از تشكیل كف مخصوص جلوگیری خواهد كرد. برخی، مربا را داخل دیگچه درست می كنند، زیرا معتقدند مربا در داخل دیگچه بهتر عمل می آید. به هر حال قبل از شروع كار، داخل دیگچه را با قدری روغن خواركی یا روغن سالاد چرب كنید تا مربا به ته ظرف نچسبد.

استرلیزه كردن ظرف مربا

برای استرلیزه كردن ظرف هایی كه می خواهید مربا را داخل آنها بریزید، ابتدا ظرف ها را بشویید. آب بكشید و خوب آنها را خشك كنید. سپس آنها را درون یك فر سرد بگذارید و درجه فر را روی ۲۵۰ درجه تنظیم كنید. آنگاه فر را روشن كنید و بگذارید مدت ۱۰ دقیقه ظرف ها داخل آن بماند و استرلیزه شود. سپس فر را خاموش كنید. هر وقت نیاز داشتید این ظرف ها را مورد استفاده قرار دهید. به این ترتیب مدت زیادی داغ می مانند.