شنبه, ۲۲ دی, ۱۴۰۳ / 11 January, 2025
چرا مربا كپك می زند؟
یكی از دلایل كپك زدن مربا آن است كه كاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما كپك زد، یك لایه از روی آن را با قاشق بردارید، بقیه مربا را دوباره بپزید. در این صورت دیگر تخمیر نشده كپك نخواهد زد.هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده كنید. برای آن كه قاشق چوبی شما به درون ظرف نلغزد و داخل شربت مربا نیفتد، یك چنگك مخصوص آویزان كردن لباس، به دسته قاشق چوبی وصل كنید.هنگام تهیه مربا، یك تكه كره خوراكی به داخل مربای در حال جوشیدن بیندازید. از تشكیل كف مخصوص جلوگیری خواهد كرد. برخی، مربا را داخل دیگچه درست می كنند، زیرا معتقدند مربا در داخل دیگچه بهتر عمل می آید. به هر حال قبل از شروع كار، داخل دیگچه را با قدری روغن خواركی یا روغن سالاد چرب كنید تا مربا به ته ظرف نچسبد.
استرلیزه كردن ظرف مربا
برای استرلیزه كردن ظرف هایی كه می خواهید مربا را داخل آنها بریزید، ابتدا ظرف ها را بشویید. آب بكشید و خوب آنها را خشك كنید. سپس آنها را درون یك فر سرد بگذارید و درجه فر را روی ۲۵۰ درجه تنظیم كنید. آنگاه فر را روشن كنید و بگذارید مدت ۱۰ دقیقه ظرف ها داخل آن بماند و استرلیزه شود. سپس فر را خاموش كنید. هر وقت نیاز داشتید این ظرف ها را مورد استفاده قرار دهید. به این ترتیب مدت زیادی داغ می مانند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست