پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
کباب توفو، بابطبع گیاهخواران
مواد لازم برای ۴ نفر:
توفو: ۴۰۰گرم، خرد شده
کدوی متوسط: ۲عدد، خرد شده
فلفلدلمهای سبز: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمهای قرمز: یک عدد، خرد شده
فلفل دلمهای زرد: یک عدد، خرد شده
روغن کنجد: یکچهارم پیمانه
سویاسس: ۴ قاشق غذاخوری
آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
سیر: ۲حبه، ساطوری شده
فلفل قرمز: به میزان لازم
روش تهیه:
همه مواد را در مخلوط روغن کنجد، سویاسس، آبلیمو، سیر و فلفل حداقل نیم ساعت بخوابانید. سپس پنیر و سبزیجات را یکی در میان به سیخ کشیده و کباب کنید.
نکات:
۱. توفو نیازی به پخت زیاد ندارد، همین که روی آن برشته شد آماده خوردن است.
۲. مایه طعمدهنده کباب را به سلیقه خود عوض کنید.
۳. به جای توفو از هالومی یا پنیرکبابی که در بازار موجود است، میتوان استفاده کرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست