پنجشنبه, ۲۰ دی, ۱۴۰۳ / 9 January, 2025
مجله ویستا
وقتی ماهی خوشمزه می شود
برای به حداقل رساندن بوی ناخوشایند ماهی، (همان بویی كه به زهم معروف است) می توان از روش های زیر بهره گرفت:
۱) ماهی را با آب سرد و روان چند بار با دقت بشویید.
۲) قطعات ماهی را حداقل پانزده دقیقه در آب نمك ده درصد قرار دهید. سپس با آب سرد شست وشو دهید.
۳) ماهی را در مخلوط آب و سركه بشویید.
۴) قطعات ماهی را حداقل دو ساعت در آب پیاز بخوابانید.
۵) برای از بین بردن بوی ماهی در فضای آشپزخانه و منزل تكه پوست پرتقال یا لیموعمانی را با حرارت ملایم بسوزانید.
۶) اگر دستتان بوی ماهی گرفته است، آبلیموی مخلوط با نمك در از بین بردن این بو به شما كمك خواهد كرد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست