جمعه, ۲۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 14 February, 2025
مجله ویستا

کتلت سیب زمینی و گوشت


کتلت سیب زمینی و گوشت

یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید، پیاز را اضافه و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز خرد شده: یک عدد

مخلوط سیر و زنجبیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری

سرکه: یک قاشق غذاخوری

فلفل سبز خرد شده: دو عدد

پودر کاری: نصف قاشق مربا خوری

فلفل سیاه: نصف قاشق مرباخوری

برگ گشنیز خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی آب پز شده: ۲عدد

آرد ذرت: یک پیمانه و نمک و روغن ـ به اندازه کافی

طرز تهیه:

یک قاشق غذاخوری روغن را در ماهیتابه داغ کنید، پیاز را اضافه و به مدت ۲ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید.

سپس گوشت را اضافه کنید و ۴ دقیقه دیگر پخت را ادامه دهید. زنجبیل، سیر و فلفل سبز را به مواد اضافه کنید و پخت را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه دیگر ادامه دهید. برگ گشنیز و نصف پیمانه آب را به مواد اضافه کنید، در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مواد ۱۰ دقیقه دیگر بپزد. پس از پخت زیر ماهیتابه را خاموش کنید تا مواد کاملاً سرد شود.

سیب زمینی را آب پز و له کنید و با مواد گوشت مخلوط کنید و در صورت نیاز، نمک بیشتری به آن اضافه کنید. پودرکاری ،فلفل سیاه و سرکه راهم بیفزایید سپس آرد ذرت را اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید.

هر دو طرف مواد را مانند شامی در روغن داغ سرخ کنید.