یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

بستنی خربزه


بستنی خربزه

▪ مواد لازم
- خربزه به مقدار لازم
- ۲ قاشق چایخوری آبلیمو
- ۲ قاشق عسل
- یک لیوان شربت انگبین
در مخلوط کن خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل مخلوط کنید بعد ظرف مخصوص بستنی …

مواد لازم

- خربزه به مقدار لازم

- ۲ قاشق چایخوری آبلیمو

- ۲ قاشق عسل

- یک لیوان شربت انگبین

در مخلوط کن خربزه را با یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک قاشق عسل مخلوط کنید بعد ظرف مخصوص بستنی را از این مخلوط پر کنید و برای یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بقیه مواد را در مخلوط کن با هم میکس کنید.

یک لیوان شربت انگبین، یک قاشق چایخوری آب لیمو و یک عاشق عسل ترکیب دوم را بعد از این که روی مخلوط اولیه ریختید، یک ساعت داخل فریزر بگذارید. بعد از اینکه مخلوط موردنظر یخ زد ترکیبی از شربت انگبین و خربزه را که قبلا در مخلوط کن میکس کرده‌اید روی آن بریزید.

دوباره اجازه بدهید ترکیب شما یک ساعت در فریزر بماند. سپس از آخرین لایه (که همان ترکیب قبلی است) دوباره روی مخلوط اولیه بریزید. حالا کل مخلوط را برای چهار ساعت داخل فریزر بگذارید.

مجله پردیس زندگی من