دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
کلوچه کره بادام زمینی
مواد لازم:
کره - ۱۷۰گرم
شکر قهوه ای - نصف پیمانه
شکر سفید - نصف پیمانه
تخم مرغ - یک عدد
وانیل - کمی
کره بادام زمینی - سه چهارم پیمانه
آرد - ۲پیمانه
جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری
بادام زمینی یا شکلات خرد شده - نصف پیمانه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
۲عدد سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
کره بادام زمینی را به مواد اضافه کنید.
تخم مرغ و وانیل را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
در کاسه دیگری آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید.
در این مرحله بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید سپس به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال قرار دهید آنگاه خمیر را به اندازه یک گردو در بیاورید و با فاصله روی سینی بچینید. حدود ۴۰عدد کلوچه به دست خواهد آمد.
کلوچه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه در فر قرار دهید تا اطراف آن کمی قهوه ای شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست