دوشنبه, ۱۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 3 February, 2025
مجله ویستا

کلوچه کره بادام زمینی


کلوچه کره بادام زمینی

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم:

کره - ۱۷۰گرم

شکر قهوه ای - نصف پیمانه

شکر سفید - نصف پیمانه

تخم مرغ - یک عدد

وانیل - کمی

کره بادام زمینی - سه چهارم پیمانه

آرد - ۲پیمانه

جوش شیرین - نصف قاشق مرباخوری

بادام زمینی یا شکلات خرد شده - نصف پیمانه

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

۲عدد سینی فر را با کاغذ روغنی آماده کنید. کره و شکر را با همزن برقی هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

کره بادام زمینی را به مواد اضافه کنید.

تخم مرغ و وانیل را نیز به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

در کاسه دیگری آرد و جوش شیرین را با هم الک کنید و به مخلوط کره اضافه کنید و هم بزنید.

در این مرحله بادام زمینی را به مواد اضافه کنید و مواد را هم بزنید سپس به مدت یک ساعت یا تا زمانی که سفت شود، در یخچال قرار دهید آنگاه خمیر را به اندازه یک گردو در بیاورید و با فاصله روی سینی بچینید. حدود ۴۰عدد کلوچه به دست خواهد آمد.

کلوچه ها را به مدت ۱۰ تا ۱۲دقیقه در فر قرار دهید تا اطراف آن کمی قهوه ای شود.