پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

برش های زردآلو با پسته


برش های زردآلو با پسته

فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

مواد لازم برای لایه:

* آرد - یک پیمانه

* نمک - یک چهارم قاشق مرباخوری

* شکر - یک چهارم پیمانه

* کره سرد - ۱۱۵گرم

رویه:

* پودر قند یا یک چهارم پیمانه مربای زردآلو

مواد داخل:

* مغز پسته - سه چهارم پیمانه

* آرد - یک قاشق غذاخوری

* شکر - ۶ قاشق غذاخوری

* کره سرد - ۷۰گرم

* تخم مرغ بزرگ - یک عدد

* اسانس - به میزان کافی

* زردآلوی رسیده - نیم کیلوگرم

طرز تهیه:

* فر را روی ۳۵۰درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

* قالب مناسب پوشیده شده با کاغذ روغنی را آماده کنید.

* برای تهیه لایه آرد، نمک، شکر و کره خرد شده را در غذاساز بریزید یا با دست هم بزنید تا به شکل خرده نان در بیاید.

* خمیر به دست آمده را روی سینی پهن کنید و به مدت ۱۵دقیقه در فر بگذارید تا طلایی کمرنگ شود، سپس از فر در بیاورید و بگذارید خنک شود.

* برای تهیه مواد داخل پسته، شکر و آرد را با هم آسیاب کنید. کره را خرد و به مواد اضافه کنید و هم بزنید، سپس اسانس و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

* مواد را روی لایه پهن کنید، زردآلو را نصف کنید، هسته ها را در بیاورید و روی مواد بچینید و به مدت یک ساعت در فر قرار دهید.

* پس از پخت بگذارید مواد خنک شود. روی آن را می توانید مربا بمالید یا پودر شکر بریزید.

خواص:

زردآلو، سرشار از بتاکاروتن است که آنتی اکسیدان طبیعی به حساب می آید. بتاکاروتن همراه با پتاسیم و آهن باعث سلامت قلب می شود.