پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا

این مواد را در فریزر نگذارید


ما می توانیم بسیاری از مواد غذایی را در فریزر قرار دهیم و آن ها را برای مدت طولانی نگه داری کنیم اما برخی از مواد هستند که نگه داری آن ها در داخل فریزر نمی تواند خیلی ایده جالبی …

ما می توانیم بسیاری از مواد غذایی را در فریزر قرار دهیم و آن ها را برای مدت طولانی نگه داری کنیم اما برخی از مواد هستند که نگه داری آن ها در داخل فریزر نمی تواند خیلی ایده جالبی باشد و شاید حتی مشکلات بسیار زیادی نیز برای سلامت باقی موادغذایی ایجاد کند.

یکی از اشتباه ترین کارهایی که می توان انجام داد قرار دادن غذاهای دارای تاریخ انقضا در داخل فریزر است. عده ای به این فکر می کنند که شاید این مواد در داخل فریزر می تواند مدت زمان بیشتری دوام بیاورد اما این طرز فکر بسیار اشتباه است چرا که موادی که تاریخ انقضا داشته باشند به هیچ عنوان بیشتر از زمان تعیین شده سالم باقی نمی مانند. بهتر است تا این مواد را در داخل یخچال قرار دهید و تا پایان تاریخ انقضا آن ها را مصرف کنید.

غذاهای سرخ کردنی به طور کلی برای بدن بسیار مضر هستند برای مثال هیچ کس خوردن ناگت های گوشت و یا سیب زمینی سرخ کرده را پیشنهاد نمی کند. در صورتی که این مواد را سرخ کردید به سرعت آن ها را مصرف کنید و آن را در داخل فریزر قرار ندهید چرا که روغن در داخل آن باقی می-ماند و ضررش بیش از پیش می شود.خیلی ها عقیده دارند که گوجه فرنگی اصلا یک میوه است، اما هر کسی می داند که گوجه فرنگی جزو سبزی ها به شمار می رود. اگر تا به حال گوجه فرنگی پرورش داده باشید، حتما متوجه این نکته شده اید که گوجه فرنگی عاشق گرما است و از سرما متنفر است. آنها حتی بعد از چیده شدن هم ترجیح می دهند که در گرما و هوای معتدل باشند تا سرمای یخچال.

ریحان هم مانند گوجه فرنگی از گرما متنفر است و همیشه تازه اش یک طعم دیگری دارد. اگر می خواهید سبزی شما طراوت و تازگی داشته باشد، بهتر است مقداری که می خواهید استفاده کنید را بدانید و زیادتر از حد نخرید که مجبور شوید سبزی اضافه را در یخچال نگه دارید یا حتی بدتر آن را فریز کنید. بهترین طعم ریحان تا دو روز می ماند و بعد از دو روز طعم خیلی بدی پیدا می کند.

پیازها با همان لایه پوست محافظ شان از زیرزمین بیرون نمی آیند. بعد از جمع آوری محصول پیازها مدتی در یک جای خشک و معتدل نگهداری می شوند و بعد از آن است که لایه پوست محافظی پیاز شکل می گیرد و تبدیل به پیازی می شود که ما می بینیم. حالا تصورش را بکنید که اگر قرار باشد پیازها را پوست بکنیم و تمام پروسه شکل گیری لایه محافظی را زیر پا بگذاریم و تازه آنها را در محل معتدل و رو به گرما نگه نداریم!

خب می توان تصور کرد که چه چیزی می تواند در یخچال منتظر ما باشد؛ احتمالا با صحنه و صدالبته بوی بدی مواجه می شویم که برای از بین بردن آن باید به پاک کننده های قوی متوسل شویم. این نکته را فراموش نکنید که هرگز و به هیچ عنوان پیاز را در یخچال نگهداری نکنید.