یکشنبه, ۱۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 2 February, 2025
داروهای ادرارآور و مهارکننده آنزیم
افراد مبتلا به فشارخون علاوه بر ایجاد تغییراتی در شیوه زندگی شان، در برخی موارد برای حفظ فشار باید تحت نظر پزشک از دارو استفاده کنند. این داروها عاملی برای کاهش میزان خطر سکته مغزی و بیماری قلبی است.
نکته ای که باید به خاطر داشته باشید این است که پس از شروع مصرف داروهای ضد فشار خون هیچ گاه بدون مشورت پزشک داروی خود را قطع یا عوض نکنید.
۸ گروه داروهای ضد فشار وجود دارد
گروه اول داروهای ادرارآور است. این داروها باعث دفع مایع و سدیم اضافه از طریق ادرار می شود و در نتیجه حجم خونی که قلب باید پمپاژ کند، کاهش می یابد. در بیشتر موارد درمان افراد مبتلا به فشار خون بالا با یک داروی ادرارآور یا همراه با یک داروی دیگر آغاز می شود. داروهایی از قبیل فور زماید و هیدروکلروتیازید در این دسته جا می گیرد.
گروه دوم داروهای مهارکننده آنزیم های مبدل انژیوتانسین است. این داروها باعث گشاد شدن رگ ها می شود و قلب می تواند خون را به شکل موثری پمپاژ کند. نمونه هایی از این داروها عبارت است از: انا لاپریل، کاپتوبریل.
این نوع از داروها نباید در دوران بارداری مصرف شود. این داروها نسبت به انواع دیگر عوارض کمتری دارد و شایع ترین عارضه آن سرفه است که در ۵ تا ۱۵درصد افراد رخ می دهد. در صورت بروز این حالت بلافاصله با پزشک خود مشورت کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست